Fri frakt till ombud! Klarna logo

F4X4

Vi är generalagent i Sverige för F4X4 och installerar även alla deras produkter inom terrängutrustning hos oss i Enköping.

Om företaget F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4:s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4:s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

Offroad stötfångare från F4X4

Offroad stötfångare är ett viktigt tillbehör för bilen, speciellt om du planerar att ta den på utmanande terrängkörning. Den hjälper till att skydda fronten av bilen från skador när du kör över hinder, och kan också ge en mer aggressiv look till din bil. Det finns många olika varianter att välja mellan, inklusive olika material, färger och designs. Välj en som passar din bil och dina behov på bästa sätt. Offroad stötfångare är en investering som kan hjälpa till att skydda din bil och öka dess prestanda på utmanande terräng.

Takplattformar från F4X4

En takplattform för overlanding kan vara det perfekta tillbehöret för din bil om du är en äventyrslysten person som gillar att ta din bil på långa resor. Med en takplattform från F4X4 kan du enkelt packa med dig all utrustning du behöver, inklusive tält, sovsäckar, köksutrustning och mycket mer. Det ger dig också möjlighet att sova på taket av bilen under stjärnorna, vilket kan vara en unik och minnesvärd upplevelse. När du väljer en takplattform, se till att du väljer en som är lätt att installera och använda, och som är kompatibel med just din bil. En takplattform för Overlanding kan hjälpa dig att maximera din utrustning och göra din resa ännu mer minnesvärd.

Underkörningsskydd från F4X4

Underkörningsskydd från F4X4, även känt som hasplåt, är ett viktig tillbehör för bilen, speciellt om du ofta kör i utmanande terräng eller vägar med stock och sten. De hjälper till att skydda underredet av bilen från skador vid kollisioner med stenar eller andra ojämnheter. De kan också ge en mer robust och tuff look till din bil. Det finns många olika varianter av underkörningsskydd att välja mellan, inklusive olika material, färger och designs. Välj en som passar din bil och dina behov på bästa sätt. Underkörningsskydd är en investering som kan hjälpa till att skydda din bil och öka dess prestanda på utmanande terräng. Våra underkörningsskydd / hasplåtar tillverkas i slagtålig aluminium för bästa vikt och hållbarhet.

Vinschfäste från F4X4

Vinschfästen är ett viktigt tillbehör för bilen, speciellt om du ofta kör på utmanande terräng eller vägar med hög risk för skador eller fastkörning. De hjälper till att ge dig möjlighet att dra dig ur svåra situationer, såsom att komma loss från lera eller att klättra upp för branta sluttningar. Vinschfästen kan också användas för att hjälpa andra fordon eller för att lyfta tunga föremål. Det finns många olika varianter av Vinschfäste att välja mellan, inklusive olika material, färger och designs. Välj ett som passar din bil och dina behov på bästa sätt. Ett vinschfäste är en investering som kan hjälpa till att öka din bils prestanda och säkerhet på utmanande terräng.