Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Spacers / hjulspacers

Spacers eller spårviddsbreddare som det också kallas används när du vill få fälgen att hamna längre ut i hjulhuset. Våra hjulspacers är modellanpassade, navcentrerade och fälgcentrerade. CNC svensktillverkade i aluminium av högsta kvalité. Tjocklek finns i måtten 25, 30, 40, 50mm och tillverkas på beställning med en leveranstid på 1-3 dagar samt fri frakt.

  • Tillverkning: Våra spacerplattor är tillverkade i Sverige med styrda CNC maskiner som med högsta precision ger bästa kvalitén och en perfekt passform för ditt fordon.

  • Fälgens (ET-mått) Offset ET måttet är det mått som visar hur långt in eller ut bilens ordinarie fälgar sitter i förhållande till fälgens mittersta punkt. På de flesta aluminiumfälgar finns detta ofta instansat på fälgens insida och på plåtfälgarna på utsidan. Om din bil har ett ordinarie ET mått på ET45 och du köper en fälg hos oss som har ET måttet 25 så kommer fälgen flyttas utåt 20mm. Om du istället köper en fälg med ET 50 så kommer fälgen att hamna 5mm längre inåt. När du väljer en fälg hos oss så kan du ringa till oss för att få hjälp med att konfigurera dina val så att du får precis det du söker. Vi kan nämligen tillverka alla spacerplattor i de exakta mått kunderna vill ha.

  • Kvalitet: Våra Svensktillverkade spacerplattor eller spårviddsbreddare skall ej jämföras med de billiga aluminiumspacerplattor som förekommer på nätet med mycket billigare priser. Det är otroligt viktigt att en spacerplatta har exakta mått för att det inte skall bli vibrationer på däck samt fälgar när du monterar det på din bil. Tumma inte på kvalitén när det gäller just spacerplattor då dessa har med bilens säkerhet också.