Fri frakt till ombud! Klarna logo

REDARC

Vi är stolta över att representera Redarc Electronics som officiell distributör på den Svenska marknaden. Med ett gediget rykte som en av de mest pålitliga aktörerna inom elektronik- och energibranschen, erbjuder Redarc en portfölj av produkter som inte bara möter, utan överträffar branschens standarder.

Vårt sortiment inkluderar framstående DC-DC laddare, som är kritiska komponenter för att säkerställa stabil och effektiv laddning i många applikationer. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av andra batterihanteringssystem från Redarc. Dessa system är utformade för att ge optimal prestanda, livslängd och pålitlighet, oavsett dina specifika energibehov.

Genom att välja oss som din Redarc-distributör i Sverige kan du vara säker på att få tillgång till de senaste produkterna, expertkunskap och en service som är oslagbar. Vi strävar ständigt efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från första förfrågan till efterförsäljningsstöd. Lita på oss för alla dina Redarc-relaterade behov.

Vilka är Redarc Electronics?

Med sina rötter djupt förankrade i Australien sedan 1979, har REDARC framstått som en av de främsta inom design och tillverkning av elektroniska produkter och tillbehör avsedda för fordon. Från sina tidiga dagar har företaget konstant strävat efter innovation och precision, vilket har lett till att det etablerat sig som ett mycket respekterat och föredraget varumärke inom global fordonsindustri.

REDARC:s sortiment är inte bara brett utan också mångsidigt. De erbjuder sofistikerade lösningar för allt från personbilar till lätta lastbilar. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, avancerade batteriladdare, effektiva strömriktare, spänningsomvandlare, och toppmoderna bromskontroller. Varje produkt som bär REDARC:s namn är resultatet av noggrann forskning och utveckling, syftande till att maximera prestanda, säkerhet och användarvänlighet. Därför förlitar sig yrkesverksamma och fordonsentusiaster över hela världen på REDARC:s lösningar för sina fordon.

Men REDARC:s engagemang slutar inte vid deras produkter. De är djupt engagerade i att ge eftermarknadssupport, teknisk assistans och även utbildningsprogram för att stärka kompetensen hos fordonstekniker och mekaniker. Genom ett omfattande nätverk av auktoriserade återförsäljare och distributörer, inte bara i Australien utan även internationellt, ser REDARC till att deras expertis och produkter är lättillgängliga för alla som strävar efter fordonsperfektion.

Vill ditt företag bli återförsäljare utav Redarcs produkter?

Har ditt företag övervägt att bredda sitt produktsortiment och ta steg in i världen av förstklassig fordons-elektronik? Här presenterar vi en gyllene möjlighet: Bli återförsäljare av REDARC-produkter.

REDARC, känt som en ledare inom fordonsindustrin, är synonymt med innovation, kvalitet och tillförlitlighet. Som återförsäljare av REDARC får ditt företag möjligheten att erbjuda era kunder produkter som är konstruerade med högsta standard av teknik och prestanda. Från avancerade batteriladdare till sofistikerade spänningsomvandlare, varje produkt representerar REDARC:s outtröttliga strävan efter perfektion.

Flera fördelar väntar de som blir återförsäljare:

 • Kvalitetsprodukter: Erbjud dina kunder produkter som står för hållbarhet, effektivitet och innovation.
 • Starkt varumärke: Dra nytta av REDARC:s starka varumärkesrykte och erkännande över hela världen.
 • Utbildning & support: Få tillgång till intensiva utbildningsprogram och en oumbärlig teknisk support som säkerställer att du alltid är förberedd att möta dina kunders behov.
 • Marknadsföringsmaterial: Dra nytta av professionellt skapade marknadsföringsmaterial som hjälper till att sätta ditt företag i rampljuset.

Om du letar efter ett partnerskap som lovar tillväxt, ständigt stöd och en chans att presentera dina kunder för produkter av världsklass, då är REDARC det rätta valet för ditt företag. Ta steget och bli en del av en ständigt växande global familj. Vänta inte, utforska de spännande möjligheterna som en återförsäljare av REDARC-produkter kan erbjuda idag!

Vad skiljer sig mellan Redarcs DC-DC laddare och andra konkurrenters?

REDARC är känt för sina högkvalitativa produkter och deras DC-DC laddare är inget undantag. Medan varje tillverkare har sina egna specifika funktioner och fördelar, finns det några nyckelfaktorer som ofta lyfter fram REDARC från sina konkurrenter:

Avancerad teknik: REDARC:s DC-DC laddare använder sig av den senaste tekniken för att säkerställa optimal laddning för alla typer av batterier, oavsett deras kemiska sammansättning.

Inbyggd MPPT: Många av REDARC:s laddare kommer med inbyggd Maximum Power Point Tracking (MPPT) solreglering, vilket gör dem särskilt effektiva när de används med solpaneler.

Flera laddningsprofiler: Användarna kan välja mellan flera laddningsprofiler beroende på batterityp, vilket garanterar optimal batterihälsa och livslängd.

Robust konstruktion: REDARC:s produkter är byggda för att tåla de tuffaste miljöerna, vilket gör dem idealiska för både fritids- och yrkesanvändning.

Flexibel installation: Många av REDARC:s enheter är designade för att vara kompakta och flexibla när det gäller installation, vilket gör dem lämpliga för en mängd olika fordon.

Australiensisk kvalitet: Tillverkade i Australien, REDARC:s produkter går igenom stränga kvalitetskontroller och följer höga tillverkningsstandarder.

Stark support och garanti: REDARC är kända för sin utmärkta kundservice och erbjuder ofta längre garantier jämfört med konkurrenterna.

Redarc Rogue: Den Ultimata Strömkontrollösningen för Ditt Campervan-bygge

Inledning:
Den nya Redarc Rogue är designad med den moderna campervan-entusiasten i åtanke. Om du är i färd med att bygga din egen campervan eller renovera en befintlig, kommer Rogue att erbjuda den strömkontroll och flexibilitet du behöver för att maximera ditt rullande hem. Denna enhet är idealisk för att styra allt från din belysning till vattenpumpar, vilket gör ditt liv på vägen både smidigt och effektivt.

Flexibilitet i kompakt form:
Med en tjocklek på bara 25mm och innovativa inbyggda smarta säkringar står Rogue ut som en kompakt kraftverk. Den tar upp minimalt med utrymme, vilket är en värdefull egenskap i en campervan där varje centimeter räknas.

Övervakning på nästa nivå:
När du kopplar samman Rogue med RedVision-skärmen och Manager30 batterihanteringssystemet får du tillgång till detaljerad realtidsinformation om ditt system. Detta inkluderar allt från laddningstillstånd till temperaturavläsningar. Dessutom, med två analoga tanknivåingångar, håller du alltid koll på dina vätskenivåer.

Total kontroll vid fingertopparna:
Förutom att styra ditt inbyggda ljussystem erbjuder Rogue även kontroll över andra apparater som fläktar, kylskåp och pumpar. Med 10 utgångskanaler, varav alla är dimbara, samt möjligheten att ansluta till upp till 8 fysiska brytare, sätter Rogue verkligen dig i förarsätet.

Automatisera ditt liv på vägen:
Med Redarc Rogue kan du automatisera vardagliga uppgifter. Tänk dig att med ett enda knapptryck kunna stänga av allting utom ditt kylskåp eller att automatiskt stänga av icke-väsentliga belastningar när ditt batteri börjar sina.

Specifikationer:

 • Mått: 25mm (H) x 130mm (B) x 250mm (L)
 • Vikt: 430 gram
 • 10x 10A dimbara utgångar
 • 8x ingångar för användning med fysiska brytare
 • Max uteffektström: 40A
 • Inpute Voltage: 9-16V
 • Garanti: 2 år
 • Och mycket mer...

App-Integration:
Rogue går hand i hand med modern teknik. Med den tillhörande konfigurator-appen för iOS (snart tillgänglig för Android) blir installation och inställning enkel. Användarappen finns redan nu för både iOS och Android, vilket gör det enkelt att övervaka och styra ditt system oavsett var du är.

Sammanfattning:
Redarc Rogue representerar det senaste inom fordonsströmkontroll. För dem som bygger sin egen campervan är detta den ultimata lösningen för att styra och automatisera sitt fordonssystem. Välj Rogue för en sömlös, modern och effektiv upplevelse.