Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

REDARC

Vi är distributörer utav Redarc på den Svenska marknaden. Vi tillhandahåller DC-DC laddare och andra batterihanteringssystem från Redarc. 

Redarc

REDARC är ett australiensiskt företag som är specialiserat på design och tillverkning av elektroniska produkter och tillbehör för fordon. Företaget grundades 1979 och har sedan dess blivit ett välkänt och respekterat varumärke inom fordonsindustrin.

REDARC erbjuder ett brett utbud av produkter för både personbilar och lätta lastbilar, inklusive batteriladdare, strömriktare, spänningsomvandlare, bromskontroller och andra elektroniska komponenter. Företagets produkter är designade för att förbättra prestanda, säkerhet och bekvämlighet hos fordon och används av både proffs och entusiaster runt om i världen.

Utöver sin produktlinje tillhandahåller REDARC även teknisk support och assistans till kunder, samt utbildning och utbildningsprogram för fordonstekniker och mekaniker. Företagets produkter är tillgängliga via ett nätverk av auktoriserade återförsäljare och distributörer i Australien och internationellt.