Fri frakt till ombud! Klarna logo

Däck till pickups och transportbilar

Vi har valt ut de däck som vi anser är de bästa på marknaden vad gäller både pris samt kvalité. Hos oss hittar du A/T "All Terrain" terrängdäck, M/T "Mud and terrain" däck samt däck som är anpassade för din transportbil och pickup. De däck vi har valt ut presterar mycket bra både på asfaltskörning samt terrängkörning. I vårt breda sortiment av terrängdäck hittar du däck ifrån bl.a. BF Goodrich, Atturo, Cooper, Blackbear, Tomket, Kumho, Sailun, Roadcruza, Patriot Tires, Radar Renegade m.fl. Välkommen att handla dina däck hos oss med fri frakt!

Kumho Crugen HP71 265/60R18

Tillfälligt slut

Offroad däck till marknadens bästa priser!

  • AT Däck (All Terrain): Dessa är universella däck som visar på utmärkta egenskaper vid körning på både asfalt och grusvägar samt på lätt terräng. De har ett ganska tjockt mönster med välutvecklade klotsar och stärkta sidoväggar. Dessa däck klarar av körning i sand, på sten och i snö. Ett AT däck passar både jägaren, äventyraren, och de som behöver ett hållbarare däck för att ta sig ut på de lite krångligare platserna där vanlig väg saknas. Våra AT däck ifrån Blackbear och BF Goodrich presterar otroligt bra och ger dig många mil för pengarna.

  • MT Däck (Mud Terrain): Dessa däck gör att det är enkelt att köra även i de svåraste terrängförhållanden, såsom i hjulspår, lera och sumpmark. De har en aggressiv mönsterdesign med stora block och kraftfulla klotsar. De lämpar sig inte för körning på asfalt i hög hastighet eftersom de ger ifrån sig mycket ljud och gör fordonet svårmanövrerat. Dessa MT däck ger även ett mycket kaxigt utseende och ger då bilen ett tuffare utseende. MT däcken passar perfekt till dig som verkligen vill ut på de skitigaste och lerigaste platserna. MT däcken ifrån Blackbear är utav hög kvalité och kommer ge dig många mil på vägarna.

  • XL Däck (extra load): Dessa däck är så kallade extra load och är oftast anpassade för större SUV bilar och pickups. De är extra förstärkta för att kunna hantera vikten från ett större fordon. Ett XL däck tål dessutom högre lufttryck än vanliga däck och kan således spara bränsle vilket leder till en mer effektiv och kostsam körning. Vi rekommenderar dessa XL däck till dig som oftare kör mer på vanliga asfalterade vägar men som ändå vill ha ett offroad liknande utseende på sina fälgar på sin transportbil eller pickup.

  • 3PMSF (Three peak mountain snowflake) Betäckningen 3PMSF som vi har på våra A/T däck betyder som vi brukar säga alptopp / snöflinga, det är inget mer än än vanlig däckmärkning som finns stämplade på godkända vinterdäck. Lagen TSFS 2019:44 är väldigt tydlig "alla godkända vinterdäck skall vara märkta med "PMSF" OBS att den tidigare M+S märkningen som du säkert sett på däck är godkänd att använda fram till 2024.

Hur vet jag vilket terrängdäck jag skall välja till min bil?

Terrängdäck till Pickups, Transportbilar, SUV och Campervans delas in i olika grupper beroende på däckets mönster. Terrängdäcket ger din bil en snyggare offroad look men ger dig samtidigt också bättre köregenskaper ute i vildmarken eller dålig terräng. De flesta grövre terrängdäcken vibrerar lite vid körning i högre hastigheter eller på asfalt. Man skall inte jämföra ett terrängdäck med ett vanligt däck eller XL däck. Först och främst skall man bestämma hur man skall använda sitt fordon innan man väljer vilket sorts terrängdäck du skall ha. Vill du ha hjälp med detta så finns vi att tillgå per telefon och mail.

Roadcruza: Utforska högkvalitativa A/T och M/T däck för alla terrängtyper

Roadcruza är en ledande däcktillverkare som specialiserar sig på att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa och pålitliga A/T (All-Terrain) och M/T (Mud-Terrain) däck för både lätta och tunga fordon. Med fokus på innovation och prestanda är Roadcruza däck designade för att ge dig den ultimata körupplevelsen, oavsett om du kör på vägar, grus, lera eller terräng. I denna kategori kommer vi att utforska Roadcruzas A/T och M/T däck och hjälpa dig att förstå vilka däck som passar bäst för dina behov.

1. Roadcruza A/T däck - Mångsidighet och komfort:
A/T-däck från Roadcruza är utformade för att ge en optimal balans mellan väggrepp, komfort och hållbarhet på både asfalterade vägar och ojämna terränger. Dessa däck är det perfekta valet för förare som söker en mångsidig lösning för att hantera varierande förhållanden och terrängtyper. Roadcruzas A/T-däck erbjuder utmärkt vattenavrinning, minskad ljudnivå och en bekväm körupplevelse, vilket gör dem idealiska för dagligt bruk samt för äventyr och utflykter.

2. Roadcruza M/T däck - Kraftfull prestanda i extrem terräng:
För förare som söker maximal prestanda och grepp i extrema terrängförhållanden är Roadcruzas M/T-däck det självklara valet. Med kraftfulla och aggressiva mönster är dessa däck speciellt konstruerade för att hantera lera, berg, sand och snö med lätthet. Roadcruza M/T-däck erbjuder överlägsen dragkraft, förstärkta sidoväggar och utmärkt självrensande förmåga, vilket gör dem perfekta för offroad-entusiaster och de som kräver ultimat prestanda i de mest krävande förhållanden.

3. Säkerhet och hållbarhet - Roadcruzas prioritet:
Oavsett om du väljer A/T eller M/T-däck från Roadcruza, kan du lita på att säkerhet och hållbarhet är av högsta prioritet. Roadcruza använder avancerad däckteknologi och högkvalitativa material för att säkerställa att deras däck klarar de tuffaste förhållanden och erbjuder en lång livslängd. Däcken genomgår rigorösa tester för att uppfylla och överträffa internationella säkerhets- och kvalitetsstandarder.

4. Hitta rätt Roadcruza däck för ditt fordon:
Att välja rätt däck för ditt fordon är avgörande för att få bästa möjliga prestanda och säkerhet. När du överväger Roadcruzas A/T eller M/T däck, tänk på ditt fordon, dina körvanor och de förhållanden du förväntar dig att möta. Om du kör mest på asfalterade vägar och endast ibland utforskar ojämn terräng, är Roadcruzas A/T-däck troligen det bästa valet för dig. Om du däremot ofta kör offroad och kräver maximal prestanda i extrema terrängförhållanden, bör du överväga Roadcruzas M/T-däck.

5. Skötsel och underhåll av dina Roadcruza däck:
För att maximera livslängden och prestandan hos dina Roadcruza A/T eller M/T däck är det viktigt att du sköter och underhåller dem korrekt. Detta innefattar regelbunden kontroll av däcktrycket, rotation och balansering samt att övervaka mönsterdjupet för att säkerställa att däcken fortfarande uppfyller säkerhetskraven.

Sammanfattning:
Roadcruza erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa A/T och M/T däck för alla typer av fordon och körförhållanden. Med fokus på säkerhet, hållbarhet och prestanda, kan du lita på att Roadcruza däck kommer att leverera en överlägsen körupplevelse, oavsett om du kör på väg eller offroad. Genom att förstå skillnaderna mellan A/T och M/T däck samt överväga dina unika behov, kan du hitta det perfekta Roadcruza däcket för ditt fordon och njuta av säker och bekväm körning i alla terrängtyper.

Patriot Tires - Upptäck robusta A/T och M/T däck för ultimat prestanda och stabilitet

Patriot Tires är en anmärkningsvärd däcktillverkare som specialiserar sig på att erbjuda ett omfattande utbud av högkvalitativa och pålitliga A/T (All-Terrain) och M/T (Mud-Terrain) däck för både personbilar och lastbilar. Genom att kombinera innovativ teknik, robust konstruktion och överlägsen prestanda strävar Patriot Tires efter att ge dig en överlägsen körupplevelse, oavsett om du kör på asfalt, grus, lera eller terräng. I denna kategori kommer vi att utforska Patriots A/T och M/T däck och hjälpa dig att förstå vilka däck som passar bäst för dina behov.

1. Patriot A/T däck - Mångsidig prestanda och bekvämlighet:
Patriot Tires A/T-däck är designade för att erbjuda en utmärkt balans mellan grepp, komfort och hållbarhet på både asfalterade vägar och ojämna terränger. Dessa däck är det perfekta valet för förare som vill ha en mångsidig lösning för att hantera varierande förhållanden och terrängtyper. Patriot A/T-däck erbjuder effektiv vattenavrinning, låg ljudnivå och en bekväm körupplevelse, vilket gör dem idealiska för dagligt bruk och äventyrliga utflykter.

2. Patriot M/T däck - Kraftfullt grepp i krävande terräng:
För förare som söker maximal prestanda och grepp i extrema terrängförhållanden är Patriot M/T-däck det självklara valet. Med aggressiva mönster och robust konstruktion är dessa däck speciellt utformade för att hantera lera, berg, sand och snö med lätthet. Patriot M/T-däck erbjuder överlägsen dragkraft, förstärkta sidoväggar och utmärkt självrensande förmåga, vilket gör dem perfekta för offroad-entusiaster och de som kräver ultimat prestanda i de mest krävande förhållanden.

3. Säkerhet och hållbarhet - Patriots kärnvärden:
Oavsett om du väljer A/T eller M/T-däck från Patriot Tires, kan du vara säker på att säkerhet och hållbarhet är av högsta prioritet. Patriot Tires använder avancerad däckteknologi och högkvalitativa material för att säkerställa att deras däck klarar de tuffaste förhållanden och erbjuder en lång livslängd. Däcken genomgår rigorösa tester för att uppfylla och överträffa internationella säkerhets- och kvalitetsstandarder.

4. Hitta rätt Patriot Tires däck för ditt fordon:
Att välja rätt däck för ditt fordon är avgörande för att få bästa möjliga prestanda och säkerhet. När du överväger Patriot Tires A/T eller M/T däck, tänk på ditt fordon, dina körvanor och de förhållanden du förväntar dig att möta. Om du kör mest på asfalterade vägar och endast ibland utforskar ojämn terräng, är Patriot A/T-däck troligen det bästa valet för dig. Om du däremot ofta kör offroad och kräver maximal prestanda i extrema terrängförhållanden, bör du överväga Patriot M/T-däck.

5. Skötsel och underhåll av dina Patriot Tires däck:
För att maximera livslängden och prestandan hos dina Patriot A/T eller M/T däck är det viktigt att du sköter och underhåller dem korrekt. Detta innefattar regelbunden kontroll av däcktrycket, rotation och balansering samt att övervaka mönsterdjupet för att säkerställa att däcken fortfarande uppfyller säkerhetskraven.

Sammanfattning:
Patriot Tires erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa A/T och M/T däck för alla typer av fordon och körförhållanden. Med fokus på säkerhet, hållbarhet och prestanda kan du lita på att Patriot Tires kommer att leverera en överlägsen körupplevelse, oavsett om du kör på väg eller offroad. Genom att förstå skillnaderna mellan A/T och M/T däck samt överväga dina unika behov, kan du hitta det perfekta Patriot Tire-däcket för ditt fordon och njuta av säker och bekväm körning i alla terrängtyper.

Blackbear Tires: Höj din körglädje med A/T och M/T däck av hög kvalitet

BLACK BEAR-däck har distribuerats internationellt i många år och erkänns av många professionella rallydeltagare i Nordamerika och Europa.

Däcknamnet myntades från svarta björnar som finns över hela världen i de mest robusta bergsförhållandena som kräver fingerfärdighet, stor styrka och anpassningsförmåga. Dessutom ger den amerikanska svarta björnen, känd för sin breda distribution över hela kontinenten, grunden för utvecklingen av Black Bear Tire-kunder.

Designade i USA och utnyttjar samma avancerade, toppmoderna teknik och förfinad tillverkning som definierar alla företagets produktlinjer, kommer Black Bear Tire-kunder att kunna välja mellan Rugged Terrain, All Terrain och Mud Terrain-designer med det mest omfattande urvalet av aktuella och nya storlekar inom däckindustrin.

Från specialbyggda pickups till extrem offroad; från urbana motorvägar till bondens åkrar; från bergen till prärierna; från staden till landsvägarna; från utställningar till att visa upp din bil; och, för arbete eller nöje, följer Black Bear Tires i svarta björnars fotspår och blir snabbt det globala förarnas smarta val.

Black Bear Tires är engagerade i att erbjuda de bästa däcklösningarna och enastående körupplevelse för alla sina kunder!