Fri frakt till ombud! Klarna logo

Lastkorgar & Takplattformar

Hos oss på lastatungt.se finner du en mängd olika takkorgar, lastkorgar och takplattformar för olika ändamål och storlekar. Både universal och modellanpassade. Vi erbjuder produkter från marknadens bästa varumärken som Thule och Front Runner med livstids garanti inom EU. Snabba leveranser och fri frakt!

Varför skall du köpa en Takkorg / Lastkorg/ Takplattform?

Genom att montera en Takkorg, Lastkorg eller Takplattform på ditt fordons tak eller uppepå flaket på din pickup så underlättar du att få med dig mera packning eller skrymmande gods. På takkorgen och takplattformen kan du frakta t.ex. kanoter, cyklar och packning inför semestern. Dessutom finns möjligheter till att montera på extrautrustning på din takkorg / takplattform som t.ex. arbetsbelysning, extraljus, blixtljus mm. Eftersom att en takkorg är en öppen lösning så går det snabbt att både lasta av och på dina tillbehör.

Vilka fordon passar en takkorg/ lastkorg/ takplattform till?

En Takkorg / Lastkorg passar till alla sorters fordon, du måste bara komplettera ditt fordon med ett lasthållarsystem "takräcke" som du sedan ställer takkorgen / lastkorgen uppepå. Det är enkelt att montera dit och bort takkorgen när du har behovet att använda den eller när du skall lägga undan den i förrådet eller garaget. Takkorgen / lastkorgen kommer underlätta för dig när du är ute på äventyr.

Front Runner Roofracks med tillbehör!

Vi är importör och återförsäljare utav Front Runners produkter i norden och kan leverera alla deras produkter samt tillbehör på mellan 4-7 arbetsdagar. Vi utför även installationer i Enköping på alla Front Runners tillbehör. Front Runner erbjuder livstids garanti på sina takkorgar / lastkorgar om du bor inom EU. Vi tycker att det självklara valet skall vara Front Runner när du/ni skall ge er ut på äventyren. Välkommen till oss så hjälper vi er. Front Runner har livstids garanti på alla sina takplattformar.

Installation utav produkterna!

Hos oss på lastatungt.se kan du som kund få hjälp med att få dina produkter installerade hos oss i Enköping. Vi samarbetar med Keltech Fordonsinredning AB som har utfört våra installationer sedan 2017. Hos oss finner du nyrenoverade lokaler med kontor där man som kund kan sitta kvar och arbeta medans montörerna arbetar med din bil. Vi utför även 4-hjulsinställning. Vi har monterat Front Runner och tillbehör under 4 år nu och vi tror att du som kund kommer bli helnöjd när vi är klara med din bil :)

Fördelen med att handla dina Front Runner tillbehör utav oss.

Fördelen att handla alla dina produkter ifrån Front Runner av oss är att vi erbjuder dig som kund hjälp med garantier, installationer, frågor, tips m.fl. Vi har även lager på de flesta Front Runners tillbehör och kan då erbjuda snabba leveranser men även att du som kund kan komma förbi oss i Enköping för att båda klämma & känna samt få hjälp med att installera produkterna på din bil. Vi hjälper dig även med tips & råd inför ditt kommande objekt som du vill bygga. Vi vill att våra kunder skall känna sig som en i familjen där man alltid är välkommen närsomhelst och alltid kan känna sig trygg om ett problem skulle uppstå. Ska du göra ett större inköp eller göra ett större bygge så kan du kontakta oss för att få en komplett offert så hjälper vi dig med att få ett bättre pris på helheten.