Fri frakt till ombud! Klarna logo

Kylboxar

Välkommen till Lastatungt.se - din återförsäljare för högkvalitativa Dometic Outdoor kylboxar. Hitta perfekta kylboxar för camping, båtturer och utflykter i olika storlekar. Njut av effektiv isolering, bärbarhet, snabb leverans och utmärkt service från vårt kunniga team. Kontakta oss för att hitta den bästa kylboxen för dina behov

Dometic Patrol kylboxar

Dometic kylboxar är högkvalitativa kyl- och fryssystem för utomhusbruk. Dessa kylboxar är designade för att klara av tuffa förhållanden, såsom höga omgivningstemperaturer, ojämna ytor, damm och lera. Med extremt effektiv isolering kan Dometic kylboxar hålla livsmedel, dryck och annat innehåll kallt i flera dagar, beroende på användning och väderförhållanden. Dessa kylboxar är tillverkade av robust och hållbart material, vilket gör dem till en tillförlitlig följeslagare under alla dina utomhusäventyr.

Dometic erbjuder olika typer av kylboxar som är utformade för olika ändamål. Dessa inkluderar portabla kylboxar som är lätta och enkla att ta med sig, samt inbyggda kylsystem för båtar och fordon. Dometic kylboxar finns också i olika storlekar, vilket gör det lätt att hitta en som passar dina behov.

Med en Dometic kylbox kan du vara säker på att din mat och dryck hålls kylda och färska under hela din resa. Dessa kylboxar är tillverkade av hög kvalitet, är enkla att använda och kommer med en femårig garanti, vilket gör dem till en investering som varar länge.

Kylboxar med en fantastiskt känsla som inhyser äventyr!

När du ska uppleva vår världs natur, så krävs det utrustning som fungerar hela vägen utan att du själv skall behöva vara närvarande och övervaka dina produkter. Det absolut sista du behöver är att något slutar att fungera under din resas gång.

Patrol kylboxarna från Dometic är tillverkade av rotationsgjuten polyeten i ett enda stycke. Om du mot förmodan skulle råka tappa den i backen, använda den som en pall att stå på eller att den på något sätt utsätts för kraftigt våld så behöver du inte oroa dig. Du kommer fortfarande att kunna njuta av kalla drycker, färsk mat, under hela den resa som du kanske sedan länge planerat. Vi tror på att välja den högsta kvalitén när det kommer till att resa, upptäcka och vara iväg på äventyr!

Hur länge håller Dometic Patrol kylboxen isen fryst innan den smälter?

Dometic Patrol kylboxar är otroligt högpresterande då de faktiskt håller isen fryst i flera dagar innan den smälter helt. Boxarna är byggda och tillverkade med en effektiv PU-isolering, rotationsgjuten konstruktion i ett enda stycke och ett fullstort gångjärn.

Kylboxarna är framtagna för mer än bara att förvara is i såklart, de har många smarta egenskaper såsom läckagesäker dränering, tätningslist som håller inne kylan och gummifäste för att enkelt öppna med bara en hand. Boxarna är utav den absolut högsta kvalitén! 

Vad skall jag tänka på när jag skall köpa en kylbox?

Fundera ut vilken storlek på boxen som kommer att passa dig / er bäst. Tänk också på att en box tar lite plats och det kan vara bra att planera just platsen man har innan resan startar. Vi tycker man skall välja en kylbox av högsta kvalitén då man inte skall snåla på det som håller sin mat färsk och dryck kall. Dometic är ett välkänt och välrenommerat företag som länge har funnits på marknaden. Detta bärgar för att deras produkter är av mycket hög kvalitet!  

Vad kan man fylla sin kylbox med när man är ute på äventyr

När man är ute på äventyr kan man fylla sin kylbox med olika typer av mat och dryck som passar för tillfället. Här är några förslag:

1. Färsk frukt och grönsaker - som är lätta att äta och ger mycket energi.
2. Förberedda måltider - som t.ex. smörgåsar, wraps eller sallader som är enkla att ta med sig och äta på språng.
3. Förkokt mat - som t.ex. pastarätter, ris eller potatis, som man kan värma upp över en campingkök eller eld.
4. Kött och fisk - om man ska grilla eller laga mat över eld eller campingkök.
5. Kall dryck - som t.ex. läsk, juice eller vatten för att hålla sig hydrerad.
6. Snacks - som t.ex. chips, nötter eller bars som ger energi och är lätta att ta med sig.
7. Dessert - som t.ex. choklad, frukt eller kakor som en belöning efter en lång dag på äventyr.