Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Arbetsbelysning

Bra arbetsbelysning för arbete runt eller i ditt fordon, i olika typer av miljöer och ibland tuffa förhållanden, är viktigt att ha för att inte äventyra säkerheten! I vårt sortiment finner du LED arbetslampor av mycket hög kvalité för att du ska kunna utföra ett professionellt arbete med ett funktionellt, pålitligt och behagligt ljus. Med LED arbetsbelysning får du oftast en bredare ljusbild (flood) med en större spridning av ljusbilden än fjärrljus och spot. Arbetsbelysningen fäster du direkt på ditt fordon och kan monteras hängandes eller ståendes utifrån vad som passar dig bäst. Perfekt för entreprenadmaskiner, transportbilar, pickups, fyrhjulingar, släpvagnar etc.

Varför skall du köpa din arbetsbelysning hos oss på lastatungt.se?

Vi har arbetat med belysning sedan 2010 till både bilar, maskiner, lastbilar, entreprenadmaskiner mm. Vi har på dessa 13 år lärt oss en hel del vad gäller kvalité och hållbarhet, dessutom arbetar vi enbart med välkända varumärken.
Hos oss handlar du tryggt och säkert med både Klarna eller Faktura 30 dagar på ditt företag. Vi hjälper dig även att hitta den rätta arbetsbelysningen som passar för dina behov och för ditt fordon.

Vilken arbetsbelysning passar till ditt fordon?

Våra arbetsbelysningar LED har för det mesta s.k.. multivolt 12-24V så att de fungerar att installera både på 12v fordon samt även 24v fordon. Det man skall fundera på när man köper arbetsbelysning är hur stort fordon man har och hur mycket ljus man kommer att behöva ha för det arbetsområdet du skall verka inom. Ju högre upp en arbetsbelysning sitter monterad desto starkare skall den vara för att kunna belysa det området som önskas. Något mer att tänka på är att vart man skall montera sin arbetsbelysning? Sitter arbetsbelysningen monterad under eller bakom ett fordon så kommer det att utsättas för mera slitage p.g.a. väderförhållanden, salt, regn mm. Att montera billig arbetsbelysning har aldrig vart ett vinnande koncept! Vi vet på dessa 12 år att man skall ha ordentlig arbetsbelysning som håller och som tål väder och vind. Kontakta oss gärna per mail eller telefon så guidar vi dig till rätt belysning.