Fri frakt till ombud! Klarna logo

Outdoor

Utforska naturen med vår högkvalitativa utrustning och tillbehör för friluftsliv från ledande varumärken som Front Runner, Yakima, Dometic och Ironman. Oavsett om du planerar en campingresa, vandring, roadtrip eller bara en dag i parken, har vi det du behöver för att göra ditt äventyr oförglömligt.


Markis 2m Front Runner

Tillfälligt slut

Outdoorprodukter

Välkommen till vår värld av outdoorprodukter och taktält – en värld av äventyr och frihet. Vi har satt ihop ett kvalitetsurval av utrustning och tillbehör från de mest pålitliga och innovativa varumärkena som Front Runner, Yakima, Dometic och Ironman. Allt för att göra dina friluftsupplevelser ännu mer minnesvärda och bekymmersfria.

Front Runner har länge varit en favorit bland utomhusentusiaster, och det är inte svårt att förstå varför. Deras robusta takräcken och smarta förvaringslösningar är utformade för att stå emot tuffa väderförhållanden och tuff terräng, vilket gör dem till det perfekta valet för dem som inte räds att ge sig ut i det okända. Front Runner förstår att varje äventyr är unikt, därför har de ett brett utbud av produkter som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Yakima tar sig an utmaningen att transportera din utrustning med sina innovativa och lättanvända takräcken och cykelställ. Oavsett om du behöver transportera cyklar, kajaker, skidor eller annan utrustning, har Yakima en lösning som är säker, pålitlig och framför allt, enkel att använda.

När det kommer till att hålla dina mat- och dryckesprodukter färska och kylda på ditt äventyr, är Dometic ett varumärke du kan lita på. Med sina portabla kylskåp och frysar, kan du njuta av dina favoritlivsmedel och drycker oavsett var du befinner dig. Dometics produkter är energieffektiva och hållbara, vilket gör dem till det självklara valet för resenärer som bryr sig om miljön.

Ironman, å andra sidan, är kända för sina robusta och tillförlitliga fjädringssystem och kraftfulla belysning för fordon. Ironmans produkter är utformade för att klara av tuffa vägförhållanden och ge dig en jämn och säker körupplevelse.

När det gäller taktält, erbjuder vi en rad olika alternativ som passar alla typer av fordon och äventyr. Taktälten har blivit allt mer populära på senare år, inte minst tack vare deras bekvämlighet och flexibilitet. Istället för att släpa med dig ett traditionellt tält, kan du enkelt montera ditt taktält på ditt fordon och ha det redo att använda närhelst du behöver det. Våra taktält är lätta att sätta upp, rymliga och väldigt bekväma, vilket ger dig en god natts sömn var du än väljer att slå läger. De är även konstruerade för att klara av tuffa väderförhållanden, vilket innebär att du kan sova tryggt oavsett vädret. Taktälten har också fördelen av att hålla dig upphöjd från marken, vilket ger extra skydd mot kallt och fuktigt underlag, samt oönskade besökare som insekter och små djur. Dessutom får du en fantastisk utsikt från ditt högt belägna läger.

De flesta av våra taktält är gjorda av slitstarka och vattentäta material och har många praktiska funktioner, som inbyggda fönster och ventilationsöppningar, inbyggda madrasser för extra komfort, och gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Oavsett om du är en weekend-vandrare eller en erfaren expeditionist, kommer du att uppskatta bekvämligheten och mångsidigheten med ett taktält. För att komplettera ditt taktält, erbjuder vi också ett brett sortiment av tillbehör, inklusive marktält för extra utrymme, takrack för förvaring, och solskydd för att skydda dig från solens strålar.

Hos oss på Lastatungt förstår vi att det är detaljerna som gör varje äventyr unikt. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och lösningar som gör ditt friluftsliv ännu roligare och mer minnesvärt. Vi vet att du litar på vår utrustning för att göra ditt äventyr säkert, bekvämt och roligt, och det är därför vi arbetar hårt för att erbjuda endast de bästa produkterna.

Vår passion för äventyr och upptäckande genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att erbjuda det allra bästa inom outdoorprodukter och taktält, och vi välkomnar dig att bli en del av vår community av äventyrare. Så oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre expedition, är vi här för att hjälpa dig att göra din resa oförglömlig. Och vem vet, kanske dina äventyr även leder dig till platser du aldrig kunnat föreställa dig. Äventyret väntar – är du redo att ge dig ut på vägen?

Ta dig ut i naturen och upplev friheten! och upplev den med våra outdoor produkter

Att ta sig ut i naturen och uppleva friheten kan förstärkas avsevärt med rätt utrustning. Hos oss på LastaTungt erbjuder vi ett omfattande sortiment av outdoorprodukter som kan höja din upplevelse av friluftsliv till nya nivåer. Oavsett om du är en rutinerad friluftsentusiast eller om du precis upptäckt glädjen med att vara utomhus, har vi det du behöver för att göra ditt äventyr minnesvärt.

Bland våra premiummärken hittar du Front Runner, en ledande tillverkare av kvalitetsutrustning för friluftsliv och överlevnad. Med Front Runners robusta och mångsidiga takräcken, vattentäta förvaringsväskor och praktiska campingutrustning, kan du ta dig an de mest krävande terrängerna med förtroende. Njut av naturens skönhet, med vetskapen att du är förberedd för alla eventualiteter.

För de som söker ultimat bekvämlighet och pålitlighet, erbjuder vi också produkter från Dometic, känt för sina högkvalitativa kylskåp och köksutrustning för friluftslivet. Med Dometics välkända kyl- och frysmöjligheter kan du nu ta med dig mer än bara basvaror på ditt äventyr. Njut av färska måltider, kylda drycker och bevara dina livsmedel säkert under dina resor.

När det kommer till förvaring och transport är Yakima oslagbara. Med deras innovativa lösningar för cykel-, kajak- och skidtransporter, kan du tryggt och säkert ta med dig all utrustning du behöver för ditt utomhusäventyr. Med Yakimas lastsystem kan du maximera utrymmet på din bil, utan att kompromissa med säkerheten.

För den äventyrliga resenären har vi dessutom ett brett utbud av taktält från Ironman, perfekta för att skapa ett bekvämt hem hemifrån var du än befinner dig. Dessa taktält är lätta att sätta upp och ned, och erbjuder en säker och behaglig sovplats oavsett terräng.

Med våra outdoorprodukter kan du göra din resa till ett äventyr, uppleva den naturliga skönheten i vår värld, och njuta av friheten som friluftslivet ger. Förbättra din campingupplevelse, ta ditt friluftsliv till nästa nivå, och upplev naturen på ditt eget sätt. Med LastaTungt har du alltid tillgång till utrustningen du behöver för att verkligen uppleva friheten i naturen!