Fri frakt till ombud! Klarna logo

QPAX

Välkommen till lastatungt.se – din officiella återförsäljare av alla QPAX produkter. Vi är stolta över att erbjuda och marknadsföra hela QPAX sortiment, känt för sin kvalitet och hållbarhet. Upptäck vårt breda utbud av skräddarsydda frontbågar, takbågar, sidosteg mm. Allt på ett och samma ställe gör lastatungt.se din go-to destination för alla QPAX produkter.

Ett stadigt montage kombinerat med en elegant och diskret design

På Qpax utvecklingsavdelning ställs teamet ständigt inför utmaningen att lösa en rad komplexa problem innan våra produkter når marknaden. Varje steg i utvecklingsprocessen är noga övervägt, med specifik fokus på användarens behov och fordonets specifika krav. Våra kärnmål under denna fas inkluderar att säkerställa att produkten är robust och stabil när den väl är monterad, att den harmoniserar väl med fordonets estetik, samt att monteringsprocessen är så smidig och tidseffektiv som möjligt. Genom att kombinera dessa krav med funktionell styling, ser vi till att våra produkter inte bara erbjuder ett oerhört stadigt montage, utan också kompletterar och förhöjer bilens naturliga linjer och former. På så sätt uppnår vi en balans mellan funktionalitet och estetik som möter både dagens och morgondagens krav.

QPAX: En Resa från Bågar till Fulländad Innovation

Genom åren har QPAX blivit synonymt med mer än bara bågar. Bakom namnet ligger en djupgående passion och en rik historia av att skapa innovativa lösningar. Sedan deras första dagar har dem engagerat sig i att designa och konstruera lätta extraljusfästen i aluminium som inte bara uppfyller, utan överträffar våra användares förväntningar. Varje produkt berättar en historia – en resa från en idé till färdig produkt, där varje steg präglas av omsorg, precision och ett ständigt sökande efter förbättring. Vi inbjuder dig att följa med på vår resa: från våra blygsamma början, genom de otaliga innovationer vi har introducerat, till där vi står idag som pionjärer inom hållbar produktion och design av högsta kvalitet. Med QPAX får du inte bara en produkt – du blir en del av en tradition av excellence och funktionell design.

Varför välja QPAX produkter till ditt fordon?

- Förstklassig kvalitet: Varje QPAX produkt genomgår rigorösa kvalitetstester och är designad för att hålla över tid, oavsett de utmaningar de utsätts för på vägen.
- Skräddarsydda lösningar: QPAX erkänner att varje fordon och förare är unik. Därför erbjuder dem skräddarsydda produkter som passar specifikt till ditt fordon och dina behov.
- Innovativ design: Förutom funktionell excellens, erbjuder QPAX produkter som är estetiskt tilltalande och kompletterar fordonets naturliga linjer.
- Lättvikt med styrka: Våra produkter, särskilt våra lätta extraljusfästen i aluminium, kombinerar styrka med lätt vikt, vilket garanterar optimal prestanda utan att lägga onödig vikt på ditt fordon.
- Hållbar produktion: Personalen på QPAX värdesätter vår planet. Därför prioriterar dem hållbara tillverkningsmetoder som minskar vår miljöpåverkan.
- Funktionell styling: Med QPAX får du inte bara en produkt som fungerar perfekt, men också en som ser bra ut och förhöjer din bilens estetik.
- Kundsupport: Vårt engagemang slutar inte efter köpet. Vi erbjuder eftermarknadssupport och garanti för att säkerställa att du är nöjd med ditt val.

Sammanfattningsvis är valet av QPAX produkter ett tecken på att du värdesätter kvalitet, design och hållbarhet när det kommer till ditt fordon. Med QPAX får du det bästa av alla världar.