Fri frakt till ombud! Klarna logo

Stötfångarskydd / Instegsskydd

Med ett stötfångarskydd eller instegsskydd  skyddar du din bils bakre stötfångare eller insteget på bilen från onödigt slitage och repor på lacken. Perfekt för exempelvis barnfamiljen som lastar barnvagnar in och ur bagageluckan flera gånger varje dag. Eller hantverkaren som dagligen kliver i och ur sin transportbil. Stötfångarskydden och instegsskydden är tillverkade i antingen aluminium, durkaluminium, rostfritt stål eller svart ABS-plast och appliceras på bilens stötfångare eller insteg med en redan färdigapplicerad 3M-tejp.

Varför skall jag montera ett stötfångarskydd / lastskydd på min bil?

Genom att jag monterar ett extra skydd på min bakre stötfångare så undviker jag stora kostnader som det medför när man repar eller slår sönder bilens lack. Idag är det vanligaste bilköpet leasing, och efter den tid du valt att leasa din bil så skall den lämnas tillbaka i gott skick. Den som besiktar din leasingbil är ofta petig och vi vet att man som barnfamilj, sportintresserad eller om man är djurägare ofta har skador på sin bakre stötfångare, vilket då kommer leda till en kostnad på mellan 8-10.000kr att åtgärda. Så detta anser vi är ett mycket bra val att köpa till sin bil för att undvika just detta.

Varför skiljer sig priset flera hundra kronor på olika produkter och tillverkare?

Här är det viktigt att granska och se vad man verkligen får för sina investerade pengar. Många som säljer och marknadsför sina produkter köper in billiga alternativ från Kina där kvalitén verkligen inte håller måttet för det som den är ämnad för. Flera aktörer skriver också att varan fästs med "Äkta" 3M tape vilket också är falskt och inte sant. Våra produkter tillverkas i England utav RGM och i Estland utav METEC vilka båda är stora aktörer på marknaden inom just sina områden. RGM tillverkar riktigt bra kvalitets produkter som monteras med äkta 3M tape och som tål riktigt hårda slag och repor. METEC tillverkar alla sina produkter i rostfritt syrafast stål som också de produkterna tål hårda slag och repor. Valet här kommer egentligen falla på vilket man tycker är snyggast. Men att satsa på kvalité kommer att löna sig i längden när man är på väg tillbaka med sin bil till handlaren för besiktning.

Klarar jag av att montera detta själv?

Du kommer att klara av detta galant när du skall montera produkten. Du måste bara följa monteringsanvisningarna noggrant så att produkten sitter som den ska. Viktigt är att verkligen göra rent ordentligt så att den medföljande 3M tejpen sitter ordentligt och inte faller av pga. Smuts som inte har tagits bort. Det medföljer våtservetter med sprit som du efter att du tvättat bilen gör rent ytan med för att få bort fetter och övrig smuts innan man monterar dit sitt lastskydd / stötfångarskydd.

Hundar, Barnvagnar, Matkassar, Golfbagar, M.FL.

Vi vet att en vanlig vardag är stressig för både barnfamiljer, karriärmänniskor, för er som skall hinna med att träna på lunchen m.fl. Skadorna på din bil uppkommer oftast när man själv är stressad och skall iväg fort. Hur många gånger har man inte slagit i något på bilen när man lastar i och ur barnvagnen? eller när man skall lyfta i och ur sina golfbagar? anledningen är många varför man skall skaffa sig ett lastskydd. Hundens klor skrapar ofta i när den skall hoppa i och ur bagaget på bilen, med våra lastskydd så undviker du att bilen tar stryk utav detta.