Fri frakt till ombud! Klarna logo

Fälgar till pickups och transportbilar

Offroad fälgar till Pickups, transportbilar, personbilar samt husbilar i storlekar från 15 tum till 24 tum. Välkommen att handla dina fälgar hos oss med fri frakt och snabba leveranser!

D66 Bronze 9x18 5/120 ET25

Tillfälligt slut

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa offroad fälgar till min pickup?

Innan du väljer vilken fälg du vill ha till just din bil så rekommenderar vi dig att noga fundera på om du skall köra bilen original eller om du tänkte komplettera din bil med exempelvis skärmbreddare, höjningssats, sänkningssats m.m. Efter att du har funderat på det så skall du kika på vilket ET mått din bil har original, Våra fälgar har oftast ett ET mellan ET20 till ET45. Vi hjälper dig gärna med hur du skall tänka för att få det perfekta utseendet till just din bil och att det skall fungera att köra utan att något skrapar i.

ET mått

Vad är ett ET mått? ET måttet talar om måttet från din bils nav och sedan hur mycket fälgen bygger inåt eller utåt. om din bil har ett original mått på ET50 och du köper en fälg som har ET20 så bygger den nya fälgen 3cm längre ut än den som sitter monterad original. Har den nya fälgen ET60 och din bil har ET50 så bygger fälgen 1 cm inåt istället. Ibland kan det vara bra att se över om man skall komplettera med tex skärmbreddare eller spacers när man monterar sina fälgar för att få till det rätta utseendet. 

Viktbegränsning

Det är viktigt att du väljer rätt fälg till ditt fordon då vissa fälgar kanske inte pallar med att bära just din bil. Våra fälgar är olika klassade för vikter. Vi har dessutom vissa HD (Heavy Duty) fälgar som är anpassade för de större husbilarna och transportbilarna.

Dirt fälgar

Dirt fälgar passar dig som kör offroad och vill att ditt fordon skall ha fälgar som tål riktigt tuffa tag!. Låt ditt fordon prestera som en dröm, samtidigt som du förnyar utseendet med en uppsättning Dirt fälgar som är utformade för att blanda prestanda med stil. Dessa fälgar har en robust konstruktion som får bilen att se lyxigare ut. Dirt fälgarna är vintergodkända och fungerar att köra med året runt.

Dessa offroadfälgar är lämpliga till de flesta pickups och SUV fordon, vi hjälper dig att hitta rätt fälgar till din bil!

Delta 4X4 Offroad fälgar 

Vi är generalagenter för Delta 4X4 offroadfälgar och tillbehör i Sverige. När du väljer att köpa dina Delta 4X4 offroadfälgar så väljer du ett utav det starkaste varumärket i världen som har funnits på marknaden sedan 60 talet.
Delta 4X4 är världskända för just sina Klassik B och Klassik fälgar som finns till de flesta 4X4 fordon och även husbilar. Delta 4X4 fälgar är helsmidda och tål den tuffaste terrängen du kan utsätta din bil för.
Deltas fälgar används bland annat i tävlingen Dakar Rally.