Fri frakt till ombud! Klarna logo

Skärmbreddare

Bredda din pickup med skärmbreddare och du ger bilen mer attityd och ett råare utseende. Vi har riktigt sjysta skärmbreddare från Safari till bl.a VW Amarok, Nissan Navara och Ford Ranger. Skärmbreddarna monteras ovanpå originalbreddarna (Overfender) vilket innebär att du slipper demontera bilens originalbreddare. Snabb och fraktfri leverans!

Vad skall jag tänka på när jag skall välja skärmbreddare till min pickup?

Att välja skärmbreddare kan vara en djungel för den som inte har satt sig in i detta tidigare, vi skall försöka beskriva så enkelt som möjligt för att du skall få en bättre förståelse för vilken produkt som passar dina behov.

Först och främst så skall man tänka på vad syftet är med att investera i ett par skärmbreddare till din bil. Vilken budget har jag och vilken kvalité vill jag köpa? Det finns en uppsjö med tillverkare av skärmbreddare runt om i världen, men det finns bara 2st tillverkare som vi arbetar med och som vi anser har bra kvalité för pengarna samt har bra passform. Våra skärmbreddare kommer ifrån Tyska Delta 4X4 samt Safari som tillverkas i Turkiet. Safaris skärmbreddare är tillverkade i ABS plast medans Delta 4X4 skärmbreddare är tillverkade av glasfiberplast. Kvalitén på dessa skiljer sig rejält, och skall man ha det bästa till sin bil så rekommenderar vi Delta 4X4. 

Hur breda skärmbreddare behöver man ha?

 Ja, det beror helt på vilka däck eller fälgar man väljer till sin bil och hur mycket dem sticker utanför bilens ordinarie skärmar. Att montera skärmbreddare tar allt emellan 1-4h beroende på vilken modell man väljer.

När man monterar skärmbreddare på sin bil så är det viktigt att man alltid gör 100% rent så att breddarna kan monteras korrekt. Det underlättar om man är två personer när man skall göra monteringen så att man får till passformen bättre. Delta 4X4 skärmbreddare limmas dit efter att man har monterat bort bilens ordinarie skärmbreddare. Safaris skärmbreddare monteras utanpå dina befintliga breddare och monteras därför på ca 1h. Att montera skärmbreddare på sin bil ger bilen ett fräckare och råare utseende vilket många gillar. Det skyddar även din bil mot smuts när dina fälgar och däck bygger ut längre än dina original skärmar.

Vi hjälper er gärna med att välja ut de skärmbreddare som passar till ditt fordon och vi utför även montering i Enköping.