Fri frakt till ombud! Klarna logo

Höjningssatser till bilen

Genom att höja ditt fordon med en höjningssats från MAD Suspension Systems, Pedders Suspension eller Ironman 4X4 kan du öka markfrigången och förbättra din körförmåga på ojämna vägar eller terräng. En höjningssats fungerar som en lastfjädring eller hjälpfjädring, men är designad för att ge extra markfrigång istället. Alla höjningssatser från MAD Suspension Systems är noggrant testade för att inte påverka bilens garantier eller andra delar på bilen och kan installeras utan behov av några ingrepp på bilen. MADs höjningssatser är TUV-godkända och påverkar inte slitage på andra delar på bilen. Genom att använda våra filter kan du enkelt hitta en höjningssats som passar din bilmodell. Hos oss på Lastatungt.se erbjuder vi höjningssatser från MAD Suspension Systems, Pedders Suspension och Ironman 4X4.

Höjningssatser från MAD Suspension Systems

MAD Suspension Systems höjningssatser är tillverkade i Holland med passion och precision. Varje fjäder är specialtillverkad och TÜV-godkänd för att passa perfekt till din specifika bilmodell. Som stolt premiumpartner till både Mercedes och Volkswagen kan du lita på att våra produkter håller högsta kvalitet.

Våra höjningssatser ger inte bara din bil en högre markfrigång, vilket kan vara attraktivt vid körning på dåligt vägunderlag eller i terrängen, utan de påverkar inte heller din bils garantier eller andra delar. MAD Suspension Systems höjningssatser är unikt testade för att inte behöva göra några ingrepp på bilen för att de ska kunna installeras.

Om du söker den perfekta höjningssatsen för din bil, tveka inte att kontakta oss på Lastatungt. Vi finns tillgängliga via mail eller telefon för att besvara alla dina frågor och hjälpa dig hitta den optimala höjningslösningen för din bil. Upplev själv vad MAD Suspension Systems höjningssatser kan göra för din bil!

Höjningssatser från Pedders

Vi är stolt importör av Pedders varumärke i Sverige, där vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster inom fjädring, höjningssatser, stötdämpare och andra tillbehör som Pedders tillhandahåller.

Pedders, Australiens främsta tillverkare, erbjuder ett brett sortiment av fjädrings-, broms-, bogserings-, lastbärande och styrningslösningar för alla typer av fordon - från personbilar och fyrhjulsdrivna fordon till transportbilar och högpresterande bilar.

För varje nytt chassi utvecklar Pedders en skräddarsydd och integrerad fjädringslösning. Vare sig det handlar om OEM-kvalitetsreservdelar, prestandakomponenter för personbilar eller robust terrängfjädring, är Pedders en av de få tillverkare som erbjuder en helhetslösning. Pedders har sin grund som ett stötdämparföretag, men utmärker sig idag genom att erbjuda ett "system" som de själva designar, tillverkar, distribuerar och i Australien även installerar under sitt eget varumärke.

Pedders "matchade" delar inkluderar stötdämpare, fjädrar (spiral-, blad- och torsionsstångsfjädrar), bussningar (polyuretan och gummi), chassikomponenter, hårdvara (camber-stift, stötstopp, svängstångskomponenter, fästen med mera), styrarmar, släparm, servostyrningsväxlar och pumpar, CV-leder och axlar, samt bromsdelar som belägg, rotorer och trummor. Alla Pedders-märkta produkter – ett integrerat SYSTEM.

Varför skall jag välja MADs höjningssatser?

MAD, en ledande tillverkare av fjädringslösningar sedan 1970-talet, är kända för att genomföra noggranna och omfattande tester innan de godkänner en färdig produkt. Deras produkter är TÜV-certifierade och påverkar inte bilens garantier, vilket ger dig trygghet och säkerhet när du väljer MADs fjädringssystem.

MADs höjningsfjädring är både enkel att montera och har en exceptionell hållbarhet, vilket gör dem till ett populärt val för bilägare som söker högkvalitativa fjädringslösningar. MAD garanterar att deras produkter inte bara uppfyller, utan överträffar industrikraven, genom att kontinuerligt förbättra och utveckla sina fjädringslösningar för att erbjuda en oöverträffad kvalitet och prestanda för sina kunder.

För att öka synligheten för MADs produkter online och för att attrahera fler potentiella kunder, är det viktigt att fokusera på att skapa innehåll som lyfter fram fördelarna och de höga kvalitetsstandarder som MADs fjädringssystem erbjuder. Detta säkerställer att fler kunder upptäcker MADs utmärkta sortiment av fjädringsprodukter och kan dra nytta av deras innovativa och pålitliga lösningar för sina fordon.

Vad är fördelen med att montera en fjädringshöjning på din Pickup?

Att montera en fjädringshöjning på din pickup ger flera fördelar, bland annat en ökad markfrigång som ger dig möjlighet att ta dig längre ut i terrängen än tidigare. Med högre markfrigång minskar risken att bilen skadas undertill vid offroad-körning. Dessutom blir det enklare att montera större fälgar eller däck på din pickup, vilket kan förbättra bilens prestanda och utseende.

Efter att ha monterat en fjädringshöjning rekommenderas det att utföra en 4-hjulsinställning för att förebygga snedslitna däck och säkerställa optimalt väggrepp. Fjädringshöjningen ger också din pickup ett tuffare och mer attraktivt offroad-utseende, vilket är populärt bland många entusiaster.

På vår webbplats erbjuder vi ett brett utbud av fjädringshöjningar från kända varumärken som Delta 4x4, MAD Suspension System, Pedders, H&R, Eibach, Ironman 4X4, Bilstein och XT Automotive. Vår expertis inom fjädring och vårt omfattande sortiment av produkter gör det enkelt för dig att hitta den perfekta lösningen för att höja din pickup och förbättra dess prestanda och utseende.

Vad är fördelen att höja sin bil med en höjningssats?

Att höja din bil med en höjningssats kan ge dig flera fördelar. För det första kan det ge din bil ett mer imponerande utseende och öka dess off-road prestanda. Med en högre markfrigång kan du enklare ta dig över ojämna vägar, steniga terränger och snöiga vägar.

Förutom detta kan höjningssatserna också förbättra bilens prestanda, särskilt om du väljer en höjningssats från en pålitlig tillverkare som MAD eller Pedders. Våra höjningssatser är speciellt utformade för att öka bilens stabilitet, styrning och hantering. Detta gör att du kan köra med ökad självförtroende och kontroll över bilen, både på och utanför vägen.

En annan fördel med höjningssatser är att de kan förbättra bilens marknadsvärde. En högre markfrigång och ett imponerande utseende kan göra att din bil sticker ut på marknaden, vilket kan göra den mer eftertraktad och därmed höja dess värde.

Slutligen kan höjningssatserna också skydda bilens underrede från stötar och skador. Genom att höja bilen och öka markfrigången kan du minska risken för att bilens underrede skadas av ojämna vägar eller föremål på vägen.

Så om du letar efter en enkel och kostnadseffektiv metod att förbättra din bils utseende, prestanda och värde, kan en höjningssats vara det perfekta valet för dig.

Påverkas min bil negativt med en höjningssats?

Det är naturligt att du kan undra om din bil påverkas negativt av en höjningssats, men om du väljer en högkvalitativ höjningssats från en pålitlig tillverkare som MAD eller Pedders, så behöver du inte oroa dig.

Med rätt höjningssats, kan du faktiskt förbättra bilens prestanda och utseende utan att påverka dess körbarhet eller säkerhet negativt. Det är dock viktigt att välja en höjningssats som är designad för att passa din specifika bilmodell, för att undvika eventuella problem.

MADs & Pedders höjningssatser är speciellt utvecklade för att fungera optimalt med specifika bilmodeller och är TUV-godkända, vilket betyder att de uppfyller höga säkerhetsstandarder och inte påverkar bilens garanti.

Men det är viktigt att komma ihåg att en höjningssats kan förändra bilens tyngdpunkt och höjd, vilket kan påverka bilens prestanda om den inte installeras korrekt. Det är därför viktigt att du alltid väljer en högkvalitativ höjningssats och att du följer tillverkarens installationsinstruktioner eller låter en erfaren tekniker utföra installationen.

Sammanfattningsvis, med rätt höjningssats och korrekt installation, behöver du inte oroa dig för negativa påverkningar på din bil. En höjningssats kan faktiskt ge din bil en unik och imponerande look samtidigt som den förbättrar dess prestanda och körbarhet.