Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Höjningssatser till bilen

Genom att höja ditt fordon så kommer du dels att få en högre markfrigång vilket kan vara attraktivt vid körning på dåligt vägunderlag eller i körning ute i terrängen. Höjningen är egentligen detsamma som en Lastfjädring / Hjälpfjädring men mer utformad för att få upp bilens markfrigång. Alla MADs höjningssatser är unikt testade för att inte påverka bilens garantier och för att inte behöva göra några ingrepp på bilen för att den skall kunna installeras. MADs höjningsfjädring påverkar således inte bilens andra delar så att de slits ut i förväg. Alla MAD höjningssatser är TUV godkända.

Via våra filter nedan så hittar du enkelt din bilmodell och vad vi erbjuder till ditt fordon.

Höjningssatser från MAD Suspension Systems

MADs höjningsfjädrar tillverkas i Holland. MAD är premiumpartner till Volkswagen vilket ger en betryggande känsla utav hög kvalité. Varje höjningsfjäder är unikt framtagen och TUV godkänd för att passa till specifika bilmodeller. Om du har frågor om våra höjningssatser så får ni gärna ta kontakt med oss via mail, eller per telefon.

Höjningssatser från Pedders

Vi distribuerar Pedders varumärke i Sverige och erbjuder allt ifrån fjädring, höjningssatser, stötdämpare samt andra tillbehör som Pedders erbjuder. 

Pedders är Australiens nummer 1 tillverkare av ett omfattande utbud av produkter och tjänster för alla behov av fjädring, bromsar, bogsering, lastbärande och styrning för att passa personbilar, fyrhjulsdrivna fordon, transportbilar och högpresterande fordon.

För varje nytt chassi utvecklar Pedders en integrerad och konstruerad fjädringslösning. Oavsett om det är OEM-kvalitetsreservdelar, prestandadelar för personbilar eller tuff terrängfjädring är vi en av få tillverkare med en helhetslösning. Medan Pedders började som ett stötdämparföretag, är de idag unika genom att de erbjuder ett "system" som de designar, tillverkar, distribuerar och i Australien även installerar under Pedders varumärke. Pedders "matchade" delar inkluderar stötdämpare, fjädrar (spiral, blad & torsionsstång), bussningar (polyuretan & gummi), chassidelar, hårdvara (camber stift, stötstopp, svängstångskomponenter, fästen etc.), styrarmar, släp. armar, servostyrningsväxlar och pumpar, CV-leder och axlar och även bromsdelar inklusive belägg, rotorer och trummor. Alla Pedders-märkta – ett SYSTEM.

Varför skall jag välja MADs höjningssatser?

MAD har tillverkat fjädring sedan 1970 talet och utför en rad långa tester innan man godkänner en färdig produkt. MADs produkter TUV godkänns och påverkar aldrig din bils garantier. MADs höjningsfjädring är enkel att montera och håller väldigt bra.

Vad är fördelen med att montera en fjädringshöjning på din Pickup?

När du väljer att höja upp din Pickup med en fjädringshöjning så får du upp markfrigången på din bil. Du kommer kunna ta dig längre ut i terrängen än tidigare då din bil inte kommer att ta i undertill lika lätt. Funderar du på att montera på större fälgar eller däck så har du bättre chanser att få plats med detta efter att du har höjt upp din bil. Vi rekommenderar alltid att man skall göra en 4-hjulsinställning efter att man har utfört höjningen så att dina däck inte snedslits. Höjningen ger dessutom din pickup ett fräckare utseende och vi gillar offroadlooken på pickuper som är höjda. Vi har olika varianter och varumärken på våra fjädringshöjningar ifrån bl.a. Delta 4x4, MAD Suspension System, Pedders, H&R,  Eibach, Lifted, Bilstein, XT Automotive.