Fri frakt till ombud! Klarna logo

Isolering husbilar / campervan

Här hittar du isoleringsmaterial till din husbil och campervan. Vi använder oss av det miljövänliga materialet cellgummiisolering!

Cellgummiisolering

Cellgummiisolering är en effektiv och pålitlig lösning för att isolera husbilar och campervans. Isolering är avgörande för att hålla din bostad på hjul varm på vintern och sval på sommaren. Dessutom minskar det buller och vibrationer från vägen, vilket bidrar till en mer bekväm resa.

Cellgummiisolering är särskilt lämplig för fordon som utsätts för höga nivåer av vibrationer och rörelser. Detta beror på att det är en mycket flexibel och anpassningsbar isolering, som kan appliceras på alla ytor och former. Detta gör det enkelt att isolera alla delar av ditt fordon, inklusive golvet, taket, väggarna och dörrarna.

En annan fördel med cellgummiisolering är dess vattentäta egenskaper. Detta är särskilt viktigt för husbilar och campervans, där fukt och fuktighet kan orsaka allvarliga problem såsom mögel och röta. Cellgummiisolering hindrar fukten från att tränga in i ditt fordon och hjälper till att hålla det torrt och skyddat.

Vidare är cellgummiisolering ett miljövänligt alternativ eftersom det är tillverkat av återvunna material. Detta gör det till ett utmärkt val för personer som vill minska sin klimatpåverkan.

Sammanfattningsvis är cellgummiisolering den perfekta lösningen för att isolera din husbil eller campervan. Det är flexibelt, lätt att applicera, vattentätt och miljövänligt. Investera i cellgummiisolering idag för en bekväm och hållbar resa!

Är cellgummiisolering brandklassat?

Vår cellgummiisolering innehar brandklassningen enligt b-s3-d0.

Vär är värmeledningsförmåga?

Jo, enkelt förklarat är det materialets förmåga att hålla luft stilla i materialet, och på så sätt bibehålla temperaturskillnader på båda sidorna av materialet.