Fri frakt till ombud! Klarna logo

Olja & Servicekit

Det skall vara enkelt att serva din transportbil eller pickup, därför har vi på Lastatungt tagit fram rätt servicepaket för ditt fordon och med en bra rabatt.

Kompletta servicepaket till din transportbil, pickup, husbil

Hos oss hittar du färdiga servicepaket skräddarsydda för din transportbil och pickup, som gör det enkelt och kostnadseffektivt att utföra egen service. Våra paket innehåller allt du behöver: högkvalitativ olja, oljefilter, kupefilter, bränslefilter, oljeplugg med packning och luftfilter. Vi har noggrant sammanställt dessa produkter för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd för ditt fordon. Genom att göra servicen själv sparar du inte bara pengar, utan får också en värdefull förståelse för ditt fordon. Välj det paket som passar just din bilmodell och upplev enkelheten och besparingarna med att göra det själv.

Varför du skall köpa synmar motorolja.

Välkommen till vår kategori dedikerad till Synmar Motorolja – en premiumprodukt för ditt fordon. Synmar Motorolja är framtagen för att ge din motor den bästa möjliga skydd och prestanda. Oavsett om du kör en personbil, transportbil, eller en tung lastbil, har vi rätt Synmar-olja för ditt behov.

Varje flaska Synmar Motorolja är sammansatt med avancerade additiver och högkvalitativa basoljor, vilket garanterar exceptionell smörjning och skydd mot slitage, även under extrema förhållanden. Detta säkerställer en längre livslängd och bättre effektivitet för din motor.

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av viskositeter och specifikationer, så att du kan hitta precis rätt produkt för ditt fordons specifika krav. Oavsett om du letar efter en syntetisk, semisyntetisk eller mineralbaserad olja, har Synmar ett alternativ som passar.

Investera i din motors hälsa och prestanda med Synmar Motorolja – en pålitlig lösning för optimal motorvård och effektivitet. Utforska vårt sortiment idag för att hitta den perfekta oljan för just ditt fordon.

Upptäck Synmar Motoroljor: Nederländsk Kvalitet och Global Expertis

Välkommen till vår kategori av Synmar Motoroljor, där vi erbjuder en rad premiumprodukter tillverkade i Nederländerna. Som ett ungt och dynamiskt företag, specialiserar sig Synmar på att leverera högkvalitativa smörjoljor och vätskor som uppfyller de striktaste prestandakraven enligt ACEA och EELQMS-standarder. Våra oljor är designade för att passa en mångfald av fordonstyper, säkerställande av optimal motorprestanda och skydd. Med Synmar, får du inte bara en produkt – du får en tjänst av utmärkt kvalitet, stöd och dedikation till dina unika behov, oavsett var i världen du befinner dig.