Fri frakt till ombud! Klarna logo

PEDDERS

Uppgradera din bil med Pedders Suspension and brakes hos lastatungt.se - Sveriges generalagent för Pedders. Köp högkvalitativa produkter för dina broms- och fjädringbehov på vår webbsida idag. Öka säkerheten och prestandan på din bil med Pedders Suspension and brakes från lastatungt.se

Pedders Suspensions Australien

Pedders Suspension är ett företag som är specialiserat på konstruktion och tillverkning av fjädrings- och styrkomponenter för ett brett utbud av fordon. Företaget grundades 1950 i Melbourne, Australien, och har sedan dess blivit ett välkänt och respekterat varumärke inom bilindustrin.

Pedders Suspension erbjuder ett brett utbud av produkter för både personbilar och lätta lastbilar, inklusive bladfjädrar, spiralfjädrar, stötdämpare, fjäderbensenheter och andra fjädrings- och styrkomponenter. Företagets produkter är designade för att förbättra hanteringen, stabiliteten och åkkomforten hos fordon och används av både proffs och entusiaster runt om i världen.

Utöver sin produktlinje tillhandahåller Pedders Suspension även teknisk support och assistans till kunder, samt utbildningar och utbildningsprogram för fordonstekniker och mekaniker.