Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

LED ramper till bil och transportbil

Hos oss på Lastatungt.se hittar du LED-ljusramper till bilar, transportbilar, pickups, lastbilar, entreprenadmaskiner m.fl. i storlekar från 4 till 51 tum till rätt priser. LED ramperna finns i olika utföranden, böjda, raka, med eller utan positionsljus samt vilken typ av spridning man vill ha på ljuset (Spot, Combo, Hybrid, Flood). Snabb och fraktfri leverans!

Mer om LED ramper

Vi på Lastatungt.se har vart i belysningsbranschen och transportbilsbranschen sedan 2010. Vi vet hur krångligt det kan vara att hitta det man söker eftersom det är en djungel där ute på marknaden med ett överflöd på just extraljus och LED ramper att välja på. Vi har därför försökt göra det enkelt för dig som kund genom att bara sälja produkter som vi själva gillar och som vi vet har bra kvalité samt levererar mycket ljus för pengarna.

Vi jobbar med tre olika prisbilder för att det skall passa alla kunders plånbok vid val av led ramper. Vi har budgetvarianter som ändå håller måttet gällande kvalité och ljusbild. Sedan har vi mellanskiktet där bl.a. Optibeam ingår. Vi har slutligen ett premium segment där bl.a. Lazer och Strands ingår. Vi vill erbjuda den bästa upplevelsen i din mörkerkörning och vi erbjuder även installation utav alla våra produkter hos oss här i Enköping på Keltech Bilinredning AB.

Varför ska du installera en LED ramper på bilen?

Att installera en LED ramper på din bil är ofta både snyggare och mer stöldsäkert då du kan fälla in montaget snyggt och säkert i bilens front. Dagens bilar har ofta radar, parkeringssensorer, kameror mm som kan störas ut av att montera klassiska runda extraljus, men med en LED ramp så klarar man oftast detta problem. LED ramper finns också i alla möjliga bredder samt höjder så att den skall passa in på just din bilmodell.

Var är det lämpligast att montera LED rampen?

Vanligaste installationen som vi rekommenderar är att man tar upp ett hål anpassat efter den LED ramp man skall installera någonstans i bilens grill. Detta medför att stöldrisken minimeras samt att installationen smälter in i bilens utseende. 

Vilka värden är viktiga när man ska välja ljusramp?

Vi tycker att LUX värdet är det mest viktiga när det kommer till att välja LED ramper. Att stirra sig blind på Watt och Lumen är något som är helt fel. Dessa värden är ofta felaktiga och lumen mäts oftast direkt emot lampan. Viktigt är också att reflektorerna skapar rätt ljusbild så att du får ljuset där du behöver det som mest.

E-godkännande, är det viktigt?

I Sverige finns ännu inget lagkrav på att ett extraljus behöver vara E-godkänt, dock kan vissa företag, landsting, kommuner m.fl. kräva detta för att du skall få installera produkten på deras fordon.

Stör LED ramper ut bilens radio?

Billiga Kina LED ramper stör ofta ut fordonets radio eftersom de billigare varianterna inte är CE märkta och då heller inte EMC klassade. De varumärken som vi säljer är alla CE märkta samt att de är EMC klassade för att dina andra elektroniska utrustningar ej skall störas ut.

LED rampers olika ljusbilder, vad är att föredra?

För de allra flestas intresse så ligger det i att ljusbilden skall ha bra bredd framför bilen och ca 100 meter framåt, sedan vill man även att ljuset skall kastas ca 300-400m framåt så att man kan planera körningen framåt i mörkret och att dina ögon inte skall bli lika trötta utav körningen. Bred ljusbild framför bilen får man med Driving Beam som är en blandning utav Flood dioder längst ut och spot dioder i mitten. Detta gör att du får bra bredd i fordonets närhet och längre kastlängd framför bilen och framåt.