Fri frakt till ombud! Klarna logo

MOLLE-paneler

Svensktillverkade MOLLE-paneler av högsta kvalité för extra lagringsutrymme på din campervan. Passar perfekt för campervans som VW Crafter, MAN TGE, MB Sprinter, Fiat Ducato, Opel Movano, Peugeot Boxer, Ctroen Jumper m.fl. Fraktfritt till ombud!

Vad är en MOLLE Panel?

Våra svensktillverkade MOLLE-paneler erbjuder en robust och mångsidig lösning för att effektivt organisera och få med en bred variation av utrustning och tillbehör för friluftsliv, expeditioner och taktiska operationer. Våra MOLLE paneler är utformade med precision och hållbarhet i åtanke. Dessa paneler är idealiska för att montera allt från sandstegar och spadar till yxor och uteduschar. Tack vare det modulära MOLLE-systemet kan man enkelt anpassa sina bärplattformar för att möta specifika behov, oavsett om det handlar om äventyr i det vilda eller krävande taktiska uppdrag. Varje panel är noggrant tillverkad i Sverige, med fokus på kvalitet och funktionalitet, för att säkerställa att din utrustning inte bara är lättåtkomlig och välorganiserad, utan också säkert fastsatt under alla förhållanden.

MOLLE paneler i aluminium.

Upptäck styrkan och precisionen i våra premium MOLLE-paneler – stolt tillverkade i hjärtat av Enköping, Sverige. Varje panel är skickligt utformad från 3mm tjock högkvalitativ aluminium, vilket garanterar en oöverträffad hållbarhet och lättvikt för dina äventyr och uppdrag. Med användning av avancerad CNC-frästeknik skulpterar vi noggrant ut varje panel för att uppnå perfektion ner till minsta detalj.

Vi tar säkerhet och kvalitet på största allvar. Därför gradar vi alla kanter på våra paneler för att eliminera risken för skärsår, vilket gör hanteringen säker även under de mest krävande förhållandena. Denna noggranna bearbetning bidrar även till en ökad hållbarhet för lacken, säkerställande att din utrustning inte bara är skyddad utan också behåller sitt estetiska utseende över tid.

Våra MOLLE-paneler är designade för maximal flexibilitet och anpassningsbarhet. De gör det möjligt att fästa en mängd olika tillbehör såsom sandstegar, spadar, yxor och uteduschar – perfekt för den äventyrslystna, den professionella användaren eller för dig som vill ha den ultimata organiseringen av din utrustning. Tillverkade med stolthet i Sverige, våra paneler erbjuder en kombination av robusthet, teknisk finess och en estetisk som tål att visas upp.

Välj en lösning som kombinerar svensk ingenjörskonst med praktisk design. Våra MOLLE-paneler är inte bara ett verktyg; de är en investering i hållbarhet, säkerhet och stil.

Hur monteras våra MOLLE paneler?

Montering av våra MOLLE-paneler är både enkel och anpassningsbar, designad för att möta dina unika behov vare sig du föredrar att använda dem externt eller internt på ditt fordon. Här följer instruktioner för båda monteringssätten:

För extern montering:
Säkra dina paneler på fordonets yttre med våra extremt starka neodymmagneter. Varje magnet har en bärkraft på imponerande 55 kg, vilket säkerställer att din utrustning förblir fast även under de mest krävande förhållandena. Denna monteringsmetod är inte bara oerhört enkel, utan den eliminerar även behovet av att borra hål i bilens kaross. Det innebär att du kan montera och justera placeringen av dina paneler utan att oroa dig för permanenta förändringar eller skador på fordonet.

För intern montering:
För de som föredrar att ha sina MOLLE-paneler inuti bilen erbjuder vi ett lika säkert monteringssystem. Varje panel levereras med distanser och självborrande metallskruvar, designade för enkel och stabil montering på bilens interna ytor. Denna metod skapar en hållbar och pålitlig förvaringslösning för all din utrustning. Enkla steg-för-steg-instruktioner som följer med produkten guidar dig genom processen för att använda distanserna och skruvarna, för en smidig och bekymmersfri installation.

Våra MOLLE-paneler är konstruerade för att erbjuda maximal flexibilitet och hållbarhet, oavsett monteringsmetod. Välj den lösning som bäst passar dina äventyr och försäkra dig om att din utrustning alltid är säkert förvarad och redo att användas.