Fri frakt till ombud! Klarna logo

Off-grid paket 12V

Vi har samlat de bästa solcellerna, batterierna, DC-DC laddarna & MPPT solcellsregulatorerna för att du skall kunna få ett bra pris på ett komplett system till din Husbil, Pickup, Overlanding fordon m.fl.

Komplett Energi System för Ditt 12V Fordon

Välkommen till vår dedikerade sida för kompletta energisystem för 12V fordon! Här strävar vi efter att erbjuda en helhetslösning för dina energibehov på vägen, oavsett om du kör en husbil, pickup, caravan eller annat 12V fordon. Vi har samlat allt du behöver för att bygga ett pålitligt och effektivt energisystem, allt till ett förmånligt pris.

Brett Sortiment av Batterier
Vi förstår vikten av pålitlig energilagring, och därför erbjuder vi ett brett sortiment av batterier. Från beprövade AGM-batterier, kända för sin pålitlighet och hållbarhet, till högpresterande litiumbatterier som erbjuder lägre vikt och längre livslängd, har vi något som passar varje fordon och behov.

Högkvalitativa DC-DC Laddare och MPPT från Redarc
För att säkerställa att dina batterier laddas effektivt och säkert, erbjuder vi DC-DC laddare samt MPPT-lösningar från Redarc – en branschledare känd för sin kvalitet och innovation. Dessa produkter är designade för att maximera energiutvinningen från ditt fordon och solpaneler, vilket ger dig större frihet och flexibilitet på vägen.

Kompletta Paket till Förmånliga Priser
Vi vet att varje fordon och varje resa är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda kompletta paket som matchar dina specifika behov. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre äventyrsresa, har vi det kompletta energisystemet för dig – och alltid till ett bättre pris.

Expertis och Support
Vårt erfarna team står redo att guida dig genom urvalsprocessen, svara på dina frågor och erbjuda expertis för att du ska känna dig trygg i ditt val. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den optimala lösningen som tar ditt 12V fordon till nästa nivå i energieffektivitet och pålitlighet.

Utforska våra kompletta energisystem och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skapa en skräddarsydd lösning för ditt 12V fordon. Med kvalitetsprodukter, expertis och konkurrenskraftiga priser är vi din partner på vägen mot ett hållbart och bekymmersfritt äventyr!