Fri frakt till ombud! Klarna logo

Tillbehör till flak & bakläm

Våra tillbehör till flak och bakläm/baklucka på pickups. Exempelvis EZDown dämpare för bakläm och centrallås för bakläm. Alltid fraktfria leveranser till ombud!

Tailgate Assist - EZDown

Ett grymt tillbehör till din pickup är dämpare för baklucka/bakläm! Med en anpassad gasfjäder och unika monteringsdetaljer fälls din baklucka/bakläm ner mjukt och försiktigt och det blir en kontrollerad öppning så att inget går sönder istället för att den helt plötsligt kan falla ner om du inte är uppmärksam och håller i den. På så sätt undviker du materiella skador och personskador. Vi erbjuder modellanpassade dämpare från EZDown som håller hög kvalité! Snabb och fraktfri leverans!

Centrallås bakläm till pickups

Baklämmen på din pickup kommer alltid utan centrallås och då står du som kund utan lås möjligheter. Lösningen är att säkra din last på flaket med ett centrallås för baklämmen! Vi har centrallås till ett stort antal pickups. Centrallåset installeras oftast utan borrning och med smidig eldragning. Fungerar perfekt ihop med rolltop, kåpor och flaklock från olika leverantörer.