Fri frakt till ombud! Klarna logo

Marquart

Marquart erbjuder förstärkta stötdämpare för kommersiella fordon, vilket ökar körsäkerheten och komforten samtidigt som de minskar slitage på chassi och däck. Marquarts produkter är anpassade för en rad olika fordonstyper, inklusive husbilar, transportfordon och tunga lastbilar. Med över 25 års erfarenhet erbjuder Marquart individuellt anpassade lösningar för att möta specifika utmaningar, och de levererar globalt. Deras stötdämpare är avsedda att ge ökad stabilitet och minskad gungning under svåra körförhållanden.

Har du problem med karossrullning på ditt fordon?

För att effektivt hantera problem med karossrullning på ditt fordon, erbjuder Marquart skräddarsydda stötdämparlösningar. Med vår expertis kan du förbättra ditt fordons stabilitet och körsäkerhet. För personlig rådgivning och information om hur Marquarts produkter kan anpassas efter dina behov, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt på Lastatungt via e-post eller telefon. Vi är här för att hjälpa dig med en lösning som passar just ditt fordon.

Olika hårdheter på stötdämpare

Marquart arbetar med 5 olika styrkor eller Level 1-5 som de kallar det. Här kan vi genom att råda tillsammans med dig vilken hårdhet som passar just till ditt fordon.
Kontakta oss så hjälper vi dig med att hitta en lösning för ditt fordon.