Fri frakt till ombud! Klarna logo

Fotsteg bak till bilen

Bakre fotsteg som underlättar i- och urstigning. För de bakre fotsteg som monteras på dragkroken så passar de endast på dragkrokar med 2-bultsfäste (2x90mm bultar) eller 4-bultsfäste (4x83mm bultar). I vissa fall kan en extra distans vara nödvändig för montering. Tillverkade i rostfritt stål, kvalitetsprodukter från Metec.

Varför skall man köpa fotsteg till sitt fordon?

Att montera ett fotsteg baktill bilen eller på sidan av sitt fordon underlättar för dig som förare att både ta sig in och ur fordonets lastutrymme. Det besparar på dina knän, och det besparar på bilens kaross då man slipper kliva på bilens kant med smutsiga och leriga skor. Fotsteget skyddar dessutom mot mindre stötar och eventuella parkeringsskador.

Är det enkelt att montera sina fotsteg till bilen?

Det är enkelt att montera fotstegen till bilen och du klarar av att göra det hemma med dem vanligaste verktygen. Ett montage tar ca 30 minuter och det medföljer tydlig och bra installationsmaterial.

Rostfria fotsteg till bil 

Alla våra sidosteg och fotsteg baktill är tillverkade i rostfritt material för att det skall ha en lång livslängd och inte rosta sönder. Även monteringssatsen är i rostfritt.