Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Första hjälpen & Brand

Hos oss på Lastatungt hittar du förstahjälpen kit som vi tillsammans med kunnig sjukvårdpersonal har plockat ihop för att kunna leverera komplett till dig som slutanvändare.

Hos oss på lastatungt.se finner du högkvalitativa produkter för första hjälpen. För oss är det otroligt viktigt att alla ska kunna använda första hjälpen, därför har vi ett noga utvalt sortiment av enkla och funktionella produkter som underlättar första hjälpen. Det stora problemet är att idag så försöker man som kund hitta det billigaste alternativet så länge det står första hjälpen på produkten. Man luras lätt av det då man behöver kika vad paketet egentligen innehåller. Vi har tillsammans med utbildad sjukvårdspersonal tagit fram färdiga första hjälpen paket som faktiskt är avsedda för att fungera till 100% när en olycka är framme.

Brännskador - Brännskador är relativt vanliga och kan oftast behandlas på plats av dig själv eller av en vän / kollega. Tidigare rådde vi att skölja dem med kallt vatten, men den nuvarande rekommendationen är att använda ljummet vatten istället eller till exempel Burnshield spray för brännskada.

Första hjälpen för dina ögon - När det inträffar en olycka är det viktigt att börja skölja inom de första sekunderna för att minska risken drastiskt att ögat forlorar syn kapacitet. Det är också viktigt att skölja effektivt med ett generöst vätskeflöde. Vätskan bör också buffras, dvs ha en neutraliserande effekt på alkalistänk (t.ex. lut) och sura stänk (t.ex. batterisyra).

Vi tillhandahåller Cederroth Eye & Wound Cleansing Spray som är en utav den bästa i sitt slag.

Sårvård - Om du skadar dig och har ett öppet sår är det viktigt att du rengör det omedelbart för att undvika infektioner och underlättar för läkningen. Tvätta bort smuts, splitter, glasskärvor och andra föremål som kan ha kommit in i såret innan du börjar åtgärda blödningen. Tvätta det rent med flytande tvål eller ett medel för sår-rengöring, inklusive runt såret.

I Våra första hjälpen kit tillhandahåller vi sårvård som klarar av både enklare men även kraftigare blödningar.