Fri frakt till ombud! Klarna logo

Almeco

Almeco erbjuder egenutvecklade svenska produkter för pickups och lätta transportfordon. Sveriges mest meriterade kranbilsbyggare. Hos oss hittar du det populära almecolocket, almecos lastslädar samt tillbehör för dessa. Alltid fri frakt till ombud!

Almeco AB

Almeco är ett företag som grundades 1985, och sedan 1990 har de specialiserat sig på att bygga inredningar och utrustning för hantverks-, service- och specialfordon, med en särskild fokus på fordonskarosser. Sedan 2010 har Almeco utvecklat fyra kärnområden, inklusive egna produkter som Almecolocket och Lastsläden, kranmontering på lätta lastbilar, serviceinredningar och specialbyggen för olika typer av arbetsfordon.

Almeco har blivit en av de mest meriterade kranmonteringsleverantörerna i Sverige med över 240 levererade kranbilar de senaste åren. Almecolocket tillverkas ständigt i nya modeller och Lastsläden finns i flera olika utföranden.

Är det svårt att montera ett flaklock eller lastsläde från Almeco?

Montering av ett flaklock eller lastsläde från Almeco är generellt sett inte svårt, men det kräver en viss kunskap och erfarenhet av fordonsmontering. Om du har erfarenhet av att installera tillbehör på din bil kan du göra det själv med hjälp av tillverkarens installationsanvisningar.

Om du däremot inte har någon erfarenhet av fordonsmontering eller om du är osäker på monteringsprocessen, rekommenderas det att du tar hjälp av en professionell verkstad eller bilhandlare som har erfarenhet av att montera flaklock och lastsläden på pickups.

Att ha en professionell verkstad som monterar ditt flaklock eller lastsläde kan också ge fördelar såsom att installationen blir korrekt gjord, att eventuella garantier och garantianspråk bevaras och att risken för skador eller felinstallation minskas. Vi erbjuder våra kunder montering utav alla Almecos produkter hos oss i Enköping.

Oavsett om du väljer att montera flaklocket eller lastsläden själv eller ta hjälp av en professionell verkstad, är det viktigt att du följer tillverkarens installationsanvisningar och tar hänsyn till säkerhetsföreskrifterna för att se till att monteringen blir korrekt och säker.