Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Lastsläde Almeco Dodge Ram 1500 med inbyggda sidofack

  • 18 995 kr

Almecos Svensktillverkade lastsläde / flaksläde monterar du på din Dodge Ram 1500 dubbelhytt. Den perfekta lösningen för ditt flak. Fri frakt!5-7 dagar

Artikelnummer: 3158
Leverantör: Almeco

Svensktillverkad lastsläde till servicebilen och din pickup!

Almecos lastsläde är det perfekta tillbehöret för din Dodge Ram 1500 2015+. Med denna lastsläde / flaksläde kan du enkelt montera den på flaket av din pickup. Lastsläden löper smidigt på kullager vilket gör det enklare att få åtkomst till din last och dina verktyg utan att behöva oroa dig för att få ont i ryggen.

Lastsläden har tre fasta lägen – inskjuten, halvt utdragen och helt utdragen. Detta ger dig möjlighet att justera lastsläden efter behov och önskemål. För att släppa loss lastsläden till fritt rullande behöver du bara trycka på en lägesknapp som finns under bakkanten.

För att göra din upplevelse ännu mer bekväm och smidig, har lastsläden även sidofack inbyggda i släden. Du kan också välja att köpa till en praktisk gummimatta som tillval för endast 950 kr exklusive moms.

Lastsläden är tillverkad av Svenska Almeco och garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. Med Almecos lastsläde behöver du inte längre oroa dig för att lyfta tung last eller få ont i ryggen. Du kan nu enkelt transportera din last och dina verktyg med enkelhet och bekvämlighet.

Finns till följande bilmodeller:

  • Dodge Ram 1500 2015+ för bilar med 5"7 flak "dubbelhytt"
  • Passar även för bilar med rambox, men skriv det i meddelande i kassan då.

Youtube