Fri frakt till ombud! Klarna logo

Bilklädsel modellanpassad

Bilklädsel skyddar effektivt bilens originalklädsel mot slitage och smuts! I vårt sortiment finner du både universal samt modellanpassade överdragsklädslar till bilen i konstläder, tyg/konstläder eller akryl. Söker du efter universala stolsklädslar finner du det under kategorin "Övrigt sortiment".  PeBe:s yrkesklädsel har extra hög slitagestyrka, 100% passform och högsta komfort. 

Bilklädseln skyddar din bil och din bils framtida andrahandsvärde

När du köper våra PEBE bilklädslar som dessutom är tillverkade i Sverige så garanteras du att dina säten både fram och bak kommer att hålla lång tid framöver oavsett om du sitter i bilen med smutsiga kläder eller arbetskläder på dig. När det är dags att sälja din bil så tar du enkelt av klädseln och dina stolar är som nya, detta medför att du kommer få ett mycket högre andrahandsvärde och den investeringen du gjorde kommer betala sig dubbelt tillbaka. 

Varför välja PEBEs bilklädsel?

PEBE är ett välkänt och ett välrenommerat Svenskt företag som är specialister på just bilklädsel. Deras bilklädslar har en 100% passform och du kan nästan inte se att du har en bilklädsel monterad eller om det är originalmonterat från fabrik. Vi anser att om man skall göra en liten investering på bilklädsel så skall man välja en klädsel med hög kvalité. 

Enkelt att montera?

PEBEs stolklädsel är enkel att montera för gemene man. Det medföljer dessutom en mycket bra instruktion på hur du skall göra det på bästa sätt. Det finns dessutom en massa bra videos på Youtube där man kan se hur detta går till.

Skötselråd och Tvättråd stolsklädsel

Sätena tvättas enkelt med en trasa och lite diskmedel. Man får absolut inte använda medel som innehåller sprit, detta medför att skinnet torkar ut och spricker och då gäller ej garantin på bilklädseln.