Fri frakt till ombud! Klarna logo

Takbågar till bilen

Hos oss på lastatungt.se hittar du olika takbågar till din bil från Q-Pax, Metec och DSM. Vi utför även installation utav alla produkter hos oss i Enköping. Snabb och fraktfri leverans!

Utforska vårt sortiment av takbågar

Välkommen till vår sida om takbågar för bilen! Här på lastatungt.se erbjuder vi ett brett utbud av takbågar som passar de flesta bilmodeller. Våra produkter kommer från pålitliga och kända varumärken som Q-Pax, Metec och DSM. Vi vet hur viktigt det är att ha en säker och hållbar lösning för att transportera extra last på taket av din bil, och vi är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder.

I vårt sortiment hittar du takbågar som är speciellt designade för att passa olika typer av bilar, från personbilar till transportbilar och SUV:er. Vi erbjuder både universal- och fordonsspecifika takbågar för att möta dina individuella behov och krav.

För att göra ditt val ännu enklare, har vi kategoriserat våra produkter efter varumärke, material och monteringssätt. Oavsett om du behöver takbågar i aluminium eller stål, med låsbara fötter eller för infästning på reling, har vi något för dig.

Hos oss kan du även få hjälp med installationen av dina nya takbågar. Våra experter i Enköping står redo att montera och justera takbågarna på din bil, så att du kan känna dig trygg med att allt är korrekt installerat.

Som en extra bonus erbjuder vi snabb och fraktfri leverans på alla våra produkter, vilket innebär att du kan få dina nya takbågar snabbt och smidigt utan att behöva betala extra för frakten.

Vi hoppas att du hittar de takbågar som passar just din bil och dina behov här på lastatungt.se. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Takbågar modellanpassade till din hundkåpa med FRI FRAKT!

QPAX takbågar är kända för att vara de absolut bästa på marknaden när det kommer till att montera tillbehör på din hundkåpa. Med deras innovativa och multifunktionella T-Rack MAXI-system får du en rad fördelar som gör både arbete och fritidsaktiviteter enklare och säkrare.

Fördelar med QPAX T-Rack MAXI

1. All belysning på samma takbåge: T-Rack MAXI-systemet samlar all belysning du behöver på en och samma takbåge, vilket gör det enklare att organisera och hantera dina ljusenheter.

2. Möjliggör för arbete i mörker med arbetsbelysning: Om du väljer till arbetsbelysning så kan du utföra ditt arbete även under mörka förhållanden utan att kompromissa med säkerheten.

3. Gör eftersök/hundsök vid jakt enklare med hjälp av arbetsbelysning: När du är ute på jakt och behöver leta efter ditt byte eller din hund i mörker, kommer den kraftfulla arbetsbelysningen på T-Rack MAXI att vara ovärderlig.

4. Uppfyller kraven för arbete vid väg med blixtljus: Tack vare det integrerade blixtljuset på T-Rack MAXI uppfyller du kraven för att arbeta vid väg, med minst ett blixtljus synligt i alla riktningar.

5. Gör din bilresa mer säker vid mörkerkörning: Den kraftfulla belysningen på T-Rack MAXI förbättrar din synlighet och säkerhet under mörkerkörning, vilket hjälper dig att undvika olyckor och faror på vägen.

6. Tillverkad av aluminium: QPAX T-Rack MAXI är tillverkad av lätt aluminium, vilket gör att den inte tynger ner din bil och ger dig en stabil och säker montering.

7. Kan levereras med belysning monterad och klar: För att göra det ännu enklare för dig, kan QPAX T-Rack MAXI levereras med all belysning monterad och klar för användning.

Satsa på en QPAX takbåge med T-Rack MAXI för att säkerställa att du har den bästa utrustningen för dina behov, oavsett om det gäller arbete, jakt eller säkerhet på vägen.

Arbete vid väg: Vikten av synlighet och säkerhet

Att arbeta vid väg innebär att man befinner sig i en miljö där säkerheten är av yttersta vikt. För att säkerställa att både du och dina medarbetare är skyddade under arbetsprocessen är det viktigt att uppfylla vissa krav gällande synlighet och varningsljus. Dessa krav syftar till att minimera riskerna för olyckor och skapa en säkrare arbetsmiljö för alla inblandade.

En av de grundläggande kraven för arbete vid väg är att du och ditt fordon ska vara synliga för andra trafikanter inom en radie på 20 meter, samt minst 1,2 meter över marken. Detta är nödvändigt för att förhindra kollisioner och säkerställa att alla som passerar arbetsområdet kan upptäcka dig och ditt fordon i god tid.

För att uppnå denna synlighet krävs det att ditt fordon är utrustat med varningsljus som är synliga både framåt och bakåt. Varningsljusen ska vara godkända enligt en viss standard, vilket garanterar att de uppfyller de krav på ljusstyrka och funktion som är nödvändiga för att säkerställa en effektiv varning till andra trafikanter.

Det är också viktigt att tänka på att varningsljusen ska vara av en viss färg, oftast orange eller gult, för att tydligt signalera att det pågår arbete i närheten. Detta hjälper till att undvika förväxling med andra typer av fordon och säkerställer att ditt arbetsfordon är lätt att identifiera.

Med våra takbågar från QPAX kommer du att uppnå godkänt arbete vid väg om du monterar dit blixtljus.