Fri frakt till ombud! Klarna logo

Hjälpfjädrar till bil och transportbil

Utforska MAD Suspension Systems hjälpfjädrar, en ledande tillverkare från Holland som specialiserat sig på fjädringssystem för fordon sedan 1970-talet. MADs progressiva hjälpfjädrar är utformade för att samarbeta med din bils befintliga bakre fjädring och säkerställer att markfrigången bibehålls även vid tung last. Med deras expertis och långa erfarenhet kan du lita på att MAD Suspension Systems levererar högkvalitativa och pålitliga hjälpfjädrar för ditt fordon.

Hjälpfjädrar från MAD Suspension Systems

MAD, en premiumtillverkare av fjädringssystem baserad i Holland, är en erkänd partner till Volkswagen och erbjuder högkvalitativa produkter som hjälpfjädrar. Dessa påverkar inte bilens garantier och är skräddarsydda för varje specifik bilmodell. Hjälpfjädrar ökar inte fordonets maximalt tillåtna lastvikt, men de ger extra trygghet när du transporterar tunga laster för både dig och dina medtrafikanter.

MADs hjälpfjädrar fungerar i samarbete med bilens befintliga bakre fjädring och är utformade för att ge extra stöd vid olika belastningar. Dessa progressiva fjädrar anpassar sig till lastens vikt, vilket innebär att fjädern blir hårdare ju mer du lastar. Denna unika funktion säkerställer en konsekvent komfortnivå oavsett om du kör med minimal eller maximal last.

Fordonet höjs något när hjälpfjädrar monteras, vilket resulterar i ökad markfrigång. När du kör med maximalt tillåten lastvikt kommer fordonet att behålla sin ursprungliga höjd, vilket innebär att du som förare kan känna dig lika trygg och säker när du transporterar tung last som när bilen är olastad.

Genom att investera i MADs hjälpfjädrar får du en förbättrad körupplevelse, ökad säkerhet och bevarad komfort, oavsett hur mycket last du har i ditt fordon.

När skall jag köpa en Hjälpfjädring till min bil?

Om du äger en transportbil, personbil, husbil, pickup eller annat fordon som regelbundet lastas med utrustning såsom arbetsredskap, husvagnar, släpvagnar eller andra tillbehör som påverkar fordonets vikt, är hjälpfjädrar en utmärkt lösning för att förbättra prestanda och köregenskaper. När du väljer och installerar MADs hjälpfjädrar, kommer du att uppleva en betydligt förbättrad körupplevelse, även när ditt fordon lastas till dess maximala kapacitet.

Hjälpfjädrar från MAD erbjuder en rad fördelar, såsom ökad stabilitet, förbättrad väghållning och bromsprestanda, samt minskad risk för onödigt slitage på fordonets fjädringssystem. Genom att erbjuda extra stöd och dämpning under tunga belastningar, säkerställer MADs hjälpfjädrar att ditt fordon hanterar vikten på ett effektivt och säkert sätt.

Investera i MADs hjälpfjädrar för att optimera ditt fordons prestanda och förlänga livslängden på dina fjädringskomponenter. Med dessa kvalitetsprodukter kommer du att kunna njuta av en säker och behaglig körupplevelse oavsett hur mycket last du har ombord på ditt fordon.

Vilka fordon passar hjälpfjädrar inte på?

MADs fjädrar är utmärkta för många fordon, men det är viktigt att notera att de inte är kompatibla med alla typer av chassi och fjädringssystem. Fjädrarna från MAD kan inte monteras på bilar som är utrustade med nivåreglering, elektronisk dämpning, DCC (Dynamic Chassis Control) eller aktiva chassikontrollsystem. Dessutom kan det hända att MADs fjädrar inte fungerar optimalt på fordon som redan har höjd- eller sänkningsspecifikationer direkt från fabriken.

Om du överväger att uppgradera din fjädring med MADs produkter är det viktigt att först kontrollera kompatibiliteten med ditt specifika fordon. Detta säkerställer att du får bästa möjliga resultat och förbättrar ditt fordon på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som du optimerar din körupplevelse.

Godkända av Tyska TÜV

MADs fjädringssystem är tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder och har godkänts av det tyska TÜV, en av de mest ansedda kvalitetsmärkningarna internationellt. TÜV ställer rigorösa krav för att godkänna produkter, vilket garanterar att MADs fjädrar uppfyller dessa krav.

Utöver grundläggande kvalitetskontroller har TÜV även utfört tester på hur MADs fjädrar påverkar bromseffekten och ESP (elektroniskt stabilitetsprogram) på de fordon som använder dessa fjädringssystem. Resultaten från TÜV:s R13-tester visar att MADs fjädrar inte har någon negativ inverkan på fordonets bromsar eller ESP. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg med att MADs fjädringssystem ger både säkerhet och prestanda för ditt fordon.

Monteringsanvisningar / Montering

Alla våra fjädringssatser från MAD kommer med tydliga monteringsanvisningar som gör det enkelt att följa installationsprocessen från början till slut. Vi förstår vikten av att erbjuda professionell installation för att säkerställa bästa möjliga prestanda och hållbarhet. Därför erbjuder vi montering av alla våra fjädringssatser, inte bara hos oss i Enköping, utan även hos våra samarbetspartners över hela Sverige. På så sätt kan du som kund känna dig trygg med att din fjädringssats installeras korrekt och med högsta möjliga kvalitet oavsett var i landet du befinner dig.

Viktig Information!

Att välja rätt fjädringssats för ditt fordon kan vara en utmaning, och det är viktigt att få råd från någon med expertis inom området samt erfarenhet av installationer. På Lastatungt.se har vi över 12 års erfarenhet inom fjädring och installation, vilket gör oss till ett utmärkt val när det gäller att hitta rätt fjädringssats för ditt fordon. Eftersom fjädring har en direkt inverkan på din bils köregenskaper är det av största vikt för oss att hjälpa dig att göra det bästa valet.

För att underlätta din sökning erbjuder vi praktiska filter som hjälper dig att snabbt hitta din bilmodell och de fjädringssatser vi erbjuder för just ditt fordon. Genom att använda dessa filter kan du enkelt navigera bland våra produkter och hitta den perfekta fjädringssatsen för dina behov.