Fri frakt till ombud! Klarna logo

Hundburar

Hos oss på lastatungt.se hittar du Svensktillverkade hundburar som är krocktestade och godkända enligt ECE föreskrifter nr 17 Rev.5, retardationspuls. Vi levererar alltid snabbt och har ett stort lager med hundburar.

Sammanfattning från krocktestet utav Flexxys hundburar hos RISE research institutes of Sweden den 2021-08-12.

Buren frontal krockades enligt ECE - föreskrifter nr 17 Rev.5, retardationspuls. Flexxy hundbur small lastad med en 15kilos hunddocka som placerades framför ett simulerat baksäte. Hundburen monterades fast med 4st surrningsöglor direkt på den sstyva släden. Krocktestet utfördes i fordonets körriktning framåt med exakt 48,8km/h, cirka ≥ 20 g puls och en varaktighet på 30ms. Vissa permanenta deformationer inträffade i den bakre delen utav hundburen under testet, men ökade inte risken för skador vid en kollision. Den föreskrivna lasten hölls inne i hundkassen under testet och den främre grinden förblev helt stängd och var möjlig att öppna för att evakuera hunden efter testet. Se gärna filmen som finns med under varje produkts text.

Säkerhetstestade svensktillverkade hundburar.

Flexxy är den smartaste Svensktillverkade hundburen på marknaden!
Flexxy hundbur är en totalt skrammelfri hundbur för hund i bilen. Tack vare att Flexxy hundbur har en tvådelad dörr kan man ha den i många många år oavsett bil. Flexxy hundbur  passa i bilar oavsett om bilen har tröskel eller inte i bilens bagageutrymme. Givetvis är Flexxy burarna konstruerade för att kunna placeras på vilken sida man vill i bilens bagageutrymme vilket görs när buren monteras. Ångrar man sig är det bara att vända buren och montera om dörren. Inga extra skruvar behövs utan man byter dom befintliga med endast ett verktyg. Flexxy hundburar är en hundbur med FYRA olika varianter. Buren ger en lång livslängd och går att återanvända i sin nästa bil (hunden blir ca 9-12 år oftast och genomsnittet byter bil var tredje år)
Nödlucka finns om dörren skulle vara blockerad eller om olyckan skulle vara framme.

Flexxy hundbur är för SUV-, kombi-, samt halvkombi bilar. Denna bur är avsedd att stå bakom baksätet.