Fri frakt till ombud! Klarna logo

Dometic

Vi tillhandahåller och installerar ett brett utbud av högkvalitativa produkter från Dometic som t.ex. taktält, markiser och kylboxar samt andra tillbehör. Handla tryggt och säkert med Klarna, Swish eller företagsfaktura 20 dagar. Fraktfria leveranser till ombud.

Om företaget Dometic

Dometic är ett företag som är ledande inom den globala marknaden när det gäller innovativa och högkvalitativa produkter för friluftsliv. Sedan företaget grundades har de ägnat sig åt att skapa lösningar som uppfyller människors grundläggande behov när de är på resande fot, oavsett om det gäller att äta, sova, kyla eller värme.

Dometics produktsortiment är brett och omfattar allt från kylskåp och luftkonditionering till sanitetsutrustning och energisystem. De är mest kända för sina kylskåp för fritidsfordon, men deras taktält, som TRT 140 AIR, och andra camping- och friluftsprodukter är också mycket uppskattade av outdoor-entusiaster.

Företaget strävar alltid efter att förbättra upplevelsen för utomhusentusiaster genom att tillhandahålla tillbehör av hög kvalitet. Bland dessa finns till exempel teleskopstegar för lätt tillgång till taktält, PVC-skydd för att skydda utrustningen mot väder och vind, skummadrasser för en god natts sömn i tältet, samt elektriska pumpar för snabb och effektiv uppblåsning av taktält.

Dometic har också ett brett sortiment av reservdelar och verktyg, vilket gör att du kan underhålla och reparera din utrustning på egen hand. Allt detta visar att Dometic inte bara tillverkar produkter, utan också skapar lösningar som gör ditt friluftsliv enklare, bekvämare och mer njutbart.

I alla aspekter av sitt arbete är Dometic fast beslutna att leverera innovativa och pålitliga produkter som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och prestanda. Detta engagemang har gjort dem till en betrodd partner för äventyrare över hela världen och en ledande aktör inom friluftsbranschen.

Varför skall man välja Dometics Eldrivna kylboxar??

Det finns flera skäl till varför man skulle välja en eldriven kylbox från Dometic. Här är några anledningar:

1. Innovativa lösningar: Dometic är känt för sina innovativa kylteknologier. Företaget har skapat kylboxar med dubbla zoner, så att du kan ha en del av kylboxen som frys och resten som vanligt kylutrymme. De har också kylboxar som kan köras på flera olika strömkällor, vilket är idealiskt för camping eller roadtrips.

2. Kvalitet och hållbarhet: Dometic bygger sina kylboxar med högkvalitativa material som är designade för att klara av utmaningarna med utomhusbruk och resande. Deras kylboxar är robusta och hållbara, vilket innebär att de kommer att hålla länge.

3. Energibesparing: Dometics kylbox är konstruerade för att vara energieffektiva. De använder avancerad teknik för att hålla maten kall med minimal strömförbrukning. Detta är särskilt viktigt för fritidsfordon och båtar där energianvändningen är en begränsad resurs.

4. Variabelt utbud: Dometic erbjuder en rad olika storlekar och modeller av kylboxar, från små bärbara enheter perfekta för camping till större inbyggda enheter för fritidsfordon och båtar. Oavsett dina behov finns det en god chans att Dometic har ett kylbox som passar dig.

5. Pålitlig kundtjänst: Dometic är kända för sin utmärkta kundservice. Om du har några problem eller frågor om din kylbox kommer Dometics kundtjänst att vara där för att hjälpa dig.

Genom att välja en Dometic kylbox får du inte bara en produkt av hög kvalitet, men också fred i sinnet av att veta att du stöds av ett företag som bryr sig om din upplevelse.

Hur bra är Dometics passiva kylboxar?

Dometics passiva kylboxar, även kända som termokylare eller isboxar, är mycket populära bland friluftsentusiaster, och med goda skäl. De är designade för att ge enastående prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för camping, picknick, sportevenemang och andra utomhusaktiviteter.

Här är några anledningar till att Dometics passiva kylboxar är högt rankade:

1. Exceptionell kylkapacitet: Dometics passiva kylboxar är kända för sin överlägsna kylförmåga. De kan hålla mat och dryck kalla i upp till flera dagar, beroende på modell och yttre temperatur, vilket är perfekt för längre utflykter.

2. Hållbarhet: Dessa kylboxar är gjorda för att tåla tuffa förhållanden. De är robust konstruerade med högkvalitativa material som kan stå emot stötar och slag, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk.

3. Bärbarhet: Trots sin robusthet är Dometics passiva kylboxar lätta att transportera. De kommer ofta med robusta handtag för enkel bärbarhet, och vissa modeller inkluderar även hjul för ännu större bekvämlighet.

4. Variabelt utbud: Precis som med deras kylskåp, erbjuder Dometic ett brett sortiment av passiva kylboxar i olika storlekar och stilar för att passa en mängd olika behov och preferenser.

5. Hygien och underhåll: Dometics passiva kylboxar är utformade med tanke på hygien. De är lätta att rengöra och kommer ofta med funktioner som dräneringspluggar för smidig tömning av smältvatten.

Så om du är på jakt efter en pålitlig och högpresterande passiv kylbox för ditt nästa äventyr utomhus, är Dometic definitivt ett varumärke att överväga.