Fri frakt till ombud! Klarna logo

Airplex

Upptäck det breda sortimentet av högkvalitativa produkter från Airplex Ltd hos oss. Vårt utbud innehåller många välkända och populära huvskydds produkter som garanterat kommer att uppfylla dina behov. Med vårt erfarna team och vår starka fokus på kundtjänst kan du räkna med att hitta det du söker hos oss. Surfa runt på vår hemsida för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina önskemål.

Airplex Industries Ltd

Airplex Industries Ltd grundades 1982 för att tillverka biltillbehör av akrylplast för eftermarknaden och OEM (Original Equipment Manufacture). Sedan dess har Airplex vuxit till att bli Nya Zeelands ledande tillverkare och distributör av ett brett sortiment av bilprodukter, inklusive takboxar, stötfångarskydd, huvsskydd, strålkastarskydd, takluckor och mycket mer. Företaget tillverkar fortfarande alla produkter i Nya Zeeland och har gjort det i över 40 år!

Alla produktionsfaser, från verktygstillverkning, bearbetning och ritningar till formgjutning och förpackning av vårt akrylurval utförs på Airplexs lokaler i Auckland, Nya Zeeland. Sortimentet av akrylprodukter (perspex) ökar ständigt och inkluderar nu över 1800 stötfångarskydd, 700 strålkastarskydd och 600 huvsskydd.