Fri frakt till ombud! Klarna logo

Fordonsinredning till transportbilar

Vi erbjuder marknadens billigaste fordonsinredning som håller hög kvalité och är byggt utav 12mm björkplywood. Välj mellan våra standardhyllor eller våra flexibla modulhyllor.

Varför skall man välja fordonsinredning från Vanerex?

När det kommer till att välja fordonsinredning, finns det en rad faktorer som varje företag eller individ bör beakta. Och medan det finns många aktörer på den svenska marknaden, står Vanerex ut på flera viktiga punkter.

Prisvärdhet: I en konkurrenskraftig ekonomi är kostnad ofta den första och mest påtagliga faktorn att överväga. Med Vanerex får du otroligt mycket valuta för dina pengar. När deras produkter ofta ligger på en tredjedel av priset jämfört med den billigaste konkurrenten, blir valet enklare för budgetmedvetna företag och individer.

Kvalitetsmaterial: Att Vanerex använder sig av 12mm björkplywood i sina produkter är inte bara ett tecken på kvalitet, utan också en försäkran om hållbarhet. Denna björkplywood är inte bara robust, utan även helt vattentät. Detta gör den idealisk för dem som ofta hanterar fuktiga miljöer eller för de som bara vill ha sinnet lugnt när man ställs inför oväntade väderförhållanden.

Vikteffektivitet: För många fordon är vikt en kritisk faktor. Med Vanerex fordonsinredning kan du minska den totala vikten av ditt fordon. Björkplywood är betydligt lättare än traditionella metallhyllor, vilket innebär mindre bränsleförbrukning och bättre prestanda.

Anpassningsförmåga: En av de största utmaningarna med fordonsinredning är att få allt att passa perfekt. Vanerex löser detta genom att erbjuda produkter som är designade för att vara så modellanpassade som möjligt, vilket maximerar användningen av tillgängligt utrymme i bilen.

Allt-ingår-koncept: Att allt från installationsmanualer till monteringsdetaljer och skruv och bult medföljer är en enorm lättnad. Dessutom, tack vare den intuitiva designen, blir monteringen enkel och problemfri.

Flexibilitet i montering: För de som inte känner sig bekväma med att montera själva, erbjuder vi monteringstjänster i Enköping. Dessutom, tack vare ett nätverk av samarbetspartners över hela Sverige, kan du få inredningen monterad nästan var som helst.

Sammanfattningsvis, när du väljer Vanerex, väljer du inte bara en fordonsinredning; du väljer kvalitet, hållbarhet, ekonomi och framför allt, en förstklassig lösning för dina fordonsbehov.

Kostnadseffektivitet för din verksamhet

I en välorganiserad skåpbil blir det enklare och snabbare att hitta nödvändiga verktyg och material. Med praktiska hyllavdelare får du en bättre översikt över tillgängliga material, vilket i sin tur bidrar till att minska antalet onödiga resor till butiken. Genom att ha en inredning som väger mindre än stål bevarar du inte bara skåpbilens lastkapacitet utan minskar även bränsleförbrukningen. Denna kombination av organisering och lättare vikt innebär en mer ekonomisk och effektiv arbetsmiljö för ditt företag, vilket optimerar din arbetsdag och minimerar driftskostnaderna. Ett smart val för alla som vill kombinera effektivitet med hållbarhet i sitt arbete.

Användarvänlig design för ditt Fordon

Våra hyllors former och dimensioner har utvecklats med särskild tanke på skåpbilars unika karossstrukturer. Detta för att garantera att de är så utrymmeseffektiva och passande som möjligt för just ditt fordon. Dessutom är de lätta att montera på egen hand, vilket gör installationsprocessen smidig och bekymmersfri.

Med hjälp av hyllavdelare och praktiska plastlådor erbjuder vi dig optimala lösningar för att sortera och förvara småsaker. Denna noggranna organisering sparar inte bara tid, utan säkerställer också att allt hålls i ordning och lättillgängligt. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen inkluderar vårt sortiment även diverse tillbehör som förstärker funktionen och komforten i ditt fordon. En genomtänkt design för att möta dina specifika behov och göra ditt arbete enklare.

Hållbarhet och beständighet i fokus

Våra hyllors konstruktion är tillverkad av 12mm tjock vattentät björkplywood, vilket ger dem en imponerande robusthet och livslängd. Designen och strukturen har noggrant utarbetats för att säkerställa att hyllan inte bara är styv utan även motstår deformation under belastning. Med denna kombination av förstklassigt material och genomtänkt design kan du vara säker på att din inredning kommer stå emot tidens tand, vilket optimerar din investering på lång sikt. Välj en lösning som kombinerar styrka med beständighet och håller ditt fordon organiserat och effektivt år efter år.

Standard hyllor från Vanerex

Sedan starten har standardplywoodhyllor varit en viktig del av Vanerexs produktutbud, och responsen från våra kunder har varit överväldigande positiv. Genom åren har vi lyssnat uppmärksamt på våra kunders feedback, och detta har lett till att vi kontinuerligt har förfinat och förbättrat vårt sortiment för att bättre motsvara deras önskemål och behov.

En av de mest uppskattade funktionerna är de avtagbara skiljeväggarna, som möjliggör en överlägsen organisering av varor och verktyg på hyllan. Denna flexibilitet säkerställer att du alltid kan anpassa ditt förvaringsutrymme precis efter dina specifika krav.

Dessutom har våra hyllor utformats med ett not- och spontsystem, vilket garanterar en fantastisk styvhet och en mycket hög bärkapacitet. Detta system inte bara optimerar hyllans hållbarhet men också ser till att den kan bära även de tyngsta verktygen och materialen utan problem.

Oavsett om du behöver förvara handverktyg, större maskiner eller diverse material, är Vanerex plywoodhyllor det självklara valet. De kombinerar traditionell kvalitet med modern design och funktionalitet, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje professionell verktygspark.

Investerar du i Vanerex, investerar du i hållbarhet, flexibilitet och toppklassig organisation för ditt fordon.

Flexibla modulhyllor från Vanerex

Möt vår innovativa serie: "FLEX". Namnet ger en tydlig indikation på seriens kärnvärde – den oöverträffade flexibiliteten att hitta den perfekta lösningen för just ditt fordon. Med tanke på lastutrymmets form och storlek är FLEX designad så att hyllorna kan sättas ihop med hjälp av både sidomoduler och hyllmoduler, vilket gör det möjligt att skräddarsy en unik inredning.

En av de mest framträdande egenskaperna hos FLEX-serien är dess anpassningsförmåga. Du kan välja typ och antal hyllplan baserat på dina specifika behov, och höjden kan justeras i 50 mm steg. Denna finjustering säkerställer att du utnyttjar varje centimeter av ditt fordon på bästa möjliga sätt.

För att garantera en långvarig hållbarhet och skydda dina verktyg och material, har hyllmodulens framkant försetts med en robust metallskyddskant. Denna detalj understryker vår dedikation till kvalitet och hållbarhet.

FLEX-systemet är särskilt utformat för verktygslådor, lådor och behållare. Och med tanke på detta, har vi medvetet valt att inte inkludera några avdelare, vilket ger ett öppet och lättåtkomligt utrymme för alla dina förvaringsbehov.

Med FLEX-serien får du en kombination av personlig anpassning, funktionalitet och tålig design. En perfekt partner för de professionella som värderar ordning och effektivitet i sina arbetsfordon.