Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Extraljuspaket

Extraljuspaket och LED-rampspaket till bil och transportbil från W9 Phoenix, NBB, Lazer, Strands, och Optibeam till rätt priser och med bra garantier. Alltid snabb och fraktfri leverans!

Varför skall du välja våra Extraljuspaket?

Vi har arbetat med LED extraljus sedan 2010. Utvecklingen på LED extraljus har gått fort framåt och nya varumärken har tillkommit på marknaden. För många är detta med extraljus en hel djungel när man skall välja ut det man tror bäst passar till sitt fordon. Priserna skiljer sig rejält på olika led extraljuspaket och funktionerna är olika det med. Vi har valt ut de extraljus och tillverkare som vi vet lämnar bra garantier, hållbarheten och kvalitén är mycket hög, samt att ljusbild och watt och lumen överensstämmer med vad som utlovas.

LED Extraljus olika funktioner

Många nya LED extraljus har funktioner som parkeringsljus i olika utseenden, olika ljusbilder beroende på hur du vill att det skall lysa, varierande storlek på själva lamphuset och olika kontakter för i hopkoppling med en kabelsats. Parkeringsljuset är inte lagligt att koppla in, men många gör det för att man skall få en snygg stylande effekt.

Extraljuspaket / Färdiga paket

I våra extraljuspaket har vi inkluderat allt som du behöver för att kunna koppla in dina extraljus på ditt fordon. Genom att underlätta för dig som kund så kan du bara läsa våra texter och se vilken belysning som du tror passar dig och ditt fordon bäst. Vi hjälper även till med att utföra montage utav våra extraljuspaket hos oss i Enköping.