Fri frakt till ombud! Klarna logo

Extraljuspaket

Sökande efter högkvalitativa led extraljus eller kompletta extraljuspaket? Vi är din one-stop-shop! Inte bara levererar vi enskilda led extraljus, men vi har också skräddarsydda extraljuspaket med allt du behöver för enkel installation. Våra paket inkluderar praktiska extraljusfästen, pålitliga extraljusrelä, robusta skruvar och nödvändigt extraljuskablage.

Utforska vårt omfattande sortiment av extraljuspaket – från traditionella runda extraljus till moderna ledrampar. För optimal bekvämlighet, investera i ett färdiganpassat kit som passar perfekt för din bil eller lastbil. Dra också nytta av våra särskilda rabatter på utvalda extraljuspaket. Kolla in produktbeskrivningarna för att fördjupa dig i vad varje paket har att erbjuda.. 

Alltid snabb och fraktfri leverans!

Varför skall du välja våra Extraljuspaket?

Vi har arbetat med LED extraljus sedan 2010. Utvecklingen på LED extraljus har gått fort framåt och nya varumärken har tillkommit på marknaden. För många är detta med extraljus en hel djungel när man skall välja ut det man tror bäst passar till sitt fordon. Priserna skiljer sig rejält på olika led extraljuspaket och funktionerna är olika det med. Vi har valt ut de extraljus och tillverkare som vi vet lämnar bra garantier, hållbarheten och kvalitén är mycket hög, samt att ljusbild och watt och lumen överensstämmer med vad som utlovas.

LED Extraljus olika funktioner

Många nya LED extraljus har funktioner som parkeringsljus i olika utseenden, olika ljusbilder beroende på hur du vill att det skall lysa, varierande storlek på själva lamphuset och olika kontakter för i hopkoppling med en kabelsats. Parkeringsljuset är inte lagligt att koppla in, men många gör det för att man skall få en snygg stylande effekt.

Extraljuspaket / Färdiga paket

I våra extraljuspaket har vi inkluderat allt som du behöver för att kunna koppla in dina extraljus på ditt fordon. Genom att underlätta för dig som kund så kan du bara läsa våra texter och se vilken belysning som du tror passar dig och ditt fordon bäst. Vi hjälper även till med att utföra montage utav våra extraljuspaket hos oss i Enköping.

STEDI LED Extraljus

Utforska STEDI, Australiens ledande varumärke inom LED-extraljus, som kombinerar banbrytande teknologi med robust design för att leverera en oöverträffad körupplevelse. Med en passion för innovation och kvalitet har STEDI etablerat sig som en pionjär inom fordonsbelysning, och erbjuder en rad produkter som är skräddarsydda för att möta de unika utmaningar som den australiensiska terrängen presenterar.

STEDI:s LED-extraljus är inte bara en praktisk tillägg till ditt fordon; de är en investering i säkerhet och komfort. Varje produkt i sortimentet är resultatet av noggrann forskning och utveckling, och är designad för att ge optimal ljusstyrka, räckvidd och hållbarhet. Från de kompakta men kraftfulla spotljusen till de breda och ljusstarka floodljusen, erbjuder STEDI en lösning för varje behov och varje fordon.

En av de mest imponerande aspekterna av STEDI:s LED-extraljus är deras mångsidighet. Oavsett om du kör genom outbacken, navigerar genom dimmiga bergsvägar eller bara behöver extra belysning på en mörk landsväg, har STEDI en produkt som passar dina behov. Med funktioner som högeffektiva lysdioder, avancerade kylsystem och tåliga konstruktioner, är dessa ljus byggda för att prestera under de tuffaste förhållandena.

Men STEDI handlar inte bara om prestanda; de förstår också vikten av estetik. Med en modern design som kompletterar dagens fordon, lyckas STEDI:s LED-extraljus att vara både stiliga och funktionella. De erbjuder även anpassningsmöjligheter som färgade ringar och verktygslös montering, så att du kan skräddarsy ditt ljus enligt din personliga smak.

Upplev skillnaden med STEDI, och gör din nästa resa inte bara ljusare, men också säkrare och mer minnesvärd. Med STEDI:s LED-extraljus är du alltid redo för äventyret som väntar runt hörnet.