Fri frakt till ombud! Klarna logo

Sidorör & Fotsteg/Sidosteg

Hos oss på Lastatungt.se hittar du ett brett utbud av både sidorör och fotsteg/sidosteg i rostfritt och svart kulör. Vi erbjuder även infällda LED dioder i alla våra produkter!

Sidorör och Sidosteg även kallade Sidesteps

Vi erbjuder sidorör och sidosteg till de allra flesta transportbilarna och pickuperna som finns på marknaden idag. Våra sidorör & sidosteg är tillverkade utav högsta kvalité och tillverkas i Europa med hög standard.
Våra sidorör och sidosteg tillverkas av syrafast rostfritt och poleras sedan eller pulverlackeras i den kulör du önskar. De behandlas även innan de pulverlackeras för att färgen skall sitta fast ordentligt. Sidorör och sidosteg ger din transportbil eller pickup ett tuffare utseende och en styling look. Fäller du dessutom in LED dioder i dina rör eller steg så både syns du bättre och det är riktigt snyggt!

Blixtljus infällda i sidorör & sidosteg?

Vi erbjuder dig som kund möjligheten att köpa till infällda blixtljus i dina sidosteg eller sidorör när du beställer dem från oss. Detta görs på offert beroende på vilken kvalité och antal man vill ha monterade.

Är det enkelt att montera era sidorör & sidosteg?

Smidigast är självklart om man har en riktig bil lyft så att man kan stå upp och arbeta. Det medföljer bra instruktioner med bra bilder på hur du skall utföra installationen och en normal installation görs på ca 2-3H om man inte skall koppla in belysning eller blixtljus.

Varför skall man montera sidosteg eller ett sidorör?

Det finns många anledningar till varför man monterar sidorör eller sidosteg, det är snyggt, det skyddar mot grusstänk på sparklådor och sidan av bilen. Det gör det enklare att lasta på taket genom att man kan ställa sig på dem, Monterar man in blixtljus så syns man bättre från sidan.