Fri frakt till ombud! Klarna logo

Rocksliders F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 6 995 kr

Rocksliders från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 3-6mm stål till din Suzuki Jimny 2018+. Snabb & Fraktfri leverans till ombud!

20-30 dagar

Artikelnummer: PSA
Leverantör: F4X4

Rocksliders som skyddar din Jimny 2018+ vid terrängkörning

Specialtillverkade rocksliders från F4X4 tillverkas av stålplåt som är pulverlackerad för att ej rosta sönder med en tjocklek på 3 mm till 6 mm. Rocksliders skyddar bilen mot utstickande trädgrenar, stenar eller andra hinder i terrängen som skulle kunna ha sönder din bil. Dessutom går det enklare att ta sig i och ur fordonet genom att man kan stå på tröskeln.

En speciell prägling förhindrar att du halkar när du står på sidotröskeln. Produkten laserskärs först, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling. Sedan galvaniseras produkten och efter det ett rejält lager med pulverlack för slutgiltig finish som gör den slagtålig och att den ej kommer rosta sönder.

Alla produkter är målade i svart matt RAL 9005 finstruktur som standard. Produkten håller högsta kvalité och har mycket bra passform. Offroad trösklarna ger din bil det rätta offroad utseendet och du kan nu köra tryggare ute i skogen utan att något skall gå sönder.

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, Hasplåtar, Hjulfästen, Handtag, Expeditionskonstruktioner, Trösklar, stegar och Takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

I paketet medföljer:

  • 2st rocksliders modellanpassade för Suzuki Jimny 2018+
  • 1st monteringssats
  • Trösklarna levereras parvis
  • Fri Frakt!