Fri frakt - Betala tryggt med Klarna logo

Stötfångare Offroad F4X4 Toyota Hilux 2021+

  • 16 650 kr

Brutal offroad stötfångare fram från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 3-6mm stål till din Toyota Hilux 2021+. Snabb & Fraktfri leverans till ombud!


20-30 dagar

Artikelnummer: 4210
Leverantör: F4X4

Brutal offroad stötfångare fram till Toyota Hilux 2021+

Främre offroad stötfångare med vinschplatta utan, avsedd för Toyota Hilux 2021+. Stötfångaren är tillverkad av 3mm tjock plåt samt att vinschplattan och ramfästena är tillverkade i 6mm tjock plåt.

I tillverkningen skärs produkten först med laser, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling. Nästa steg är korrosionsskydd som består av applicering av en zinkpulvergrundfärg och pulvermålning som ger stötfångaren dess slutgiltiga utseende. Detta ger en mycket stabil och säker konstruktion som klarar extrem offroadanvändning.

Den solida stålkonstruktionen möjliggör fullt utnyttjande av stötfångaren på fältet. Stötfångaren förbättrar definitivt komforten vid terrängkörning, möjliggör för bekväm användning av vinschen, förbättrar säkerheten och ger bilen rätt karaktär med sitt utseende.

I uppsättningen hittar du alla nödvändiga tillbehör för montering tillsammans med strålkastarna. Som standard kommer denna stötfångare med monteringshål för bullbar. Alla F4X4:s produkter är målade i mattsvart RAL 9005 som standard fin struktur.

Passar till följande bilmodell:

  • Toyota Hilux 2021+

Obs! Vinsch ingår ej utan måste köpas till.

I paketet medföljer:

  • 1st Stötfångare fram
  • Välj till i rullmenyn om du vill ha med eller utan bullbar
  • 2st Schackelfästen
  • 2st belysning LED
  • Fri Frakt!

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.