Fri frakt till ombud! Klarna logo

Dragkroksfäste F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 5 995 kr

Dragkroksfäste från F4X4 till din Suzuki Jimny 2018+. Snabb & Fraktfri leverans till ombud! Betala med Klarna, Swish eller Faktura 20 dagar!

20-30 dagar

Artikelnummer: FSA
Leverantör: F4X4

Dragkroksfäste anpassat för Suzuki Jimny 2018+

Specialtillverkat dragkroksfäste som är modellanpassad för Suzuki Jimny 2018+. Fästet monteras i bilens original balk bak och alla monteringsdetaljer medföljer förutom själva dragkroken. Detta är den ultimata lösningen för dig som inte alltid vill eller behöva åka omkring med dragkrok och som kanske även vill kunna montera eller fästa fast andra tillbehör bakom bilen.

Alla produkter är målade i svart matt RAL 9005 finstruktur som standard. Produkten håller högsta kvalité och har mycket bra passform.

Dragkroksfästen från F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, Hasplåtar, Hjulfästen, Handtag, Expeditionskonstruktioner, Trösklar, stegar och Takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

I paketet medföljer:

  • 1st dragkroksfäste modellanpassade för Suzuki Jimny 2018+
  • 1st monteringssats
  • Fri Frakt!