Fri frakt till ombud! Klarna logo

Steghållare + teleskopisk stege 2,6m till F4X4 Bed Rack Toyota Hilux Revo 2020+

  • 3 450 kr

F4X4:s steghållare + teleskopisk stege 2,6 meter för F4X4:s bedrack till Toyota Hilux Revo 2020+. Handla tryggt med Klarna. Fraktfritt till ombud!

20-30 dagar

Artikelnummer: GHPC
Leverantör: F4X4

Praktisk steghållare och teleskopisk stege!

Steghållare inklusive teleskopisk stege 2,6 M för Bed Rack till Toyota Hilux Revo 2020+ är en innovativ lösning för de som är ute efter en praktisk och säker möjlighet att kunna klättra upp på sitt Bed Rack. Denna steghållare är specifikt designad för F4X4:s Bed Rack som är till för Toyota Hilux Revo 2020+ och erbjuder ett stadigt och säkert stöd för den teleskopiska stegen som kan nå upp till 2,6 meter.

Steghållaren är tillverkad av högkvalitativt S700 stål som garanterar styrka och hållbarhet, samtidigt som den är enkel att montera och använda. Teleskopstege med justerbar längd gör det enkelt att nå och arbeta på höga platser, samtidigt som den teleskopiska designen gör den enkel att förvara när den inte används.

Passar till följande bilmodell:

  • Anpassat för att passa till F4X4:s Bed Rack till Toyota Hilux Revo 2020+

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.