Fri frakt till ombud! Klarna logo

Bakrutesskydd till Bed Rack för Toyota Hilux Revo 2020+

  • 2 995 kr

F4X4:s bakruteskydd till Bed Rack för Toyota Hilux Revo 2020+. Handla tryggt med Klarna. Snabb och fraktfri leverans till ombud!

20-30 dagar

Artikelnummer: GHPD
Leverantör: F4X4

Den perfekta lösningen för att skydda bakrutan på Toyota Hilux 2020+

Bakrutekydd med en robust S700 stålkonstruktion av hög kvalitet skyddar bakrutan på din Toyota Hilux Revo 2020+ från skador när du använder det. Detta bakruteskydd är enkelt att installera och passar perfekt till din bil. Det går även att använda skyddet för att hänga upp saker på det.

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.