Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Stötfångare bak LED Offroad F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 12 450 kr

Stötfångare bak Offroad med LED från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 4-6mm stål till din Suzuki Jimny 2018+. Snabb & fraktfri leverans!

20-30 dagar

Artikelnummer: ZSC
Leverantör: F4X4

Bakre stötfångare med LED belysning till Suzuki Jimny 2018+

Bakre offroad stötfångare till Suzuki Jimny IV 1.5 Bensin 2018+. Stötfångaren är tillverkad av 4-6mm tjock plåt. Stötfångaren kommer med 2st kompletta LED bakljus med alla funktioner inbyggda.

Vid tillverkningen skärs produkten skärs först med laser, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling. Nästa steg är korrosionsskydd som består av applicering av en zinkpulvergrundfärg och pulvermålning som ger stötfångaren dess slutgiltiga utseende. Detta ger en mycket stabil och säker konstruktion som klarar extrem offroadanvändning.

Stötfångaren har färdiga monteringshål för schackelfästen som vi har valt att lägga till i denna produkt. Den har även hål för lyft med high-lift. Färdiga hål med infällda LED baklampor där vi också valt att att det medföljer i paketet.

Den solida stålkonstruktionen möjliggör fullt utnyttjande av stötfångaren på fältet. Stötfångaren förbättrar definitivt komforten vid terrängkörning, möjliggör för bekväm användning av vinschen, förbättrar säkerheten och ger bilen rätt karaktär med sitt utseende.

I uppsättningen hittar du alla nödvändiga tillbehör för montering tillsammans med strålkastarna. Som standard kommer denna stötfångare med monteringshål för F4X4:s andra produkter baktill. Alla F4X4:s produkter är målade i mattsvart RAL 9005 som standard fin struktur.

I paketet medföljer:

  • 1st Stötfångare bak
  • 2st Kompletta LED bakljus med alla funktioner inbyggda.
  • 2st Schackelfästen
  • Förberedd för att kunna montera dit F4X4:s andra tillbehör bak.

Stötfångare från F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.