Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Stötfångare fram Offroad F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 13 450 kr

Stötfångare fram Offroad från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 3-4mm stål till din Suzuki Jimny 2018+. Snabb & Fraktfri leverans till ombud!

20-30 dagar

Artikelnummer: ZSA
Leverantör: F4X4
Vi rekommenderar

Offroad stötfångare fram från F4X4 till Suzuki Jimny 2018+

Främre offroad stötfångare med vinschplatta utan bullbar, avsedd för Suzuki Jimny IV 1.5 Bensin 2018+. Stötfångaren är tillverkad av 3mm tjock plåt samt att vinschplattan och ramfästena är tillverkade i 4mm tjock plåt. Produkten skärs först med laser, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling.

Produkten har färdiga monteringshål för schackelfästen som vi har valt att lägga till i denna produkt. Den har även hål för lyft med high-lift. Färdiga hål för DRL / Dimljus LED där vi också valt att att det medföljer i paketet. Färdiga hål för att flytta ut strålkastarspolmunstycken.

Nästa steg är korrosionsskydd som består av applicering av en zinkpulvergrundfärg och pulvermålning som ger stötfångaren dess slutgiltiga utseende. 

Mycket stabil och säker konstruktion som klarar extrem offroadanvändning! Den solida stålkonstruktionen möjliggör fullt utnyttjande av stötfångaren på fältet. Stötfångaren förbättrar definitivt komforten vid terrängkörning, möjliggör för bekväm användning av vinschen, förbättrar säkerheten och ger bilen rätt karaktär med sitt utseende.

I uppsättningen hittar du alla nödvändiga tillbehör för montering tillsammans med strålkastarna. Som standard kommer denna stötfångare med monteringshål för bullbar.

Alla F4X4:s produkter är målade i mattsvart RAL 9005 som standard fin struktur.

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

Obs! Vinsch ingår ej utan måste köpas till.

I paketet medföljer:

  • Vinschfäste för Suzuki Jimny 2018+
  • 1st Stötfångare fram
  • 2st LED dimljus / DRL ljus
  • 2st Schakelfästen
  • Förberedd för bullbar (Går att bulta dit efteråt)
  • Fri Frakt!