Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Stötfångare Offroad bak kort till Toyota Hilux 2021+

  • 11 450 kr

Offroad stötfångare bak från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 3-5mm S-700 stål till din Toyota Hilux 2021+. Inbyggd LED belysning! Fri frakt!

20-30 dagar

Artikelnummer: ZHV
Leverantör: F4X4

Bakre kort stötfångare från F4X4 till Toyota Hilux 2021+

Bakre kort offroad stötfångare med inbyggd LED belysning avsedd för Toyota Hilux 2021+. Stötfångaren är tillverkad av 3mm tjock S700-plåt samt att fästena till ramen är tillverkade i 5mm tjock plåt. 

Vid tillverkning skärs först produkten med laser, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling. Nästa steg är korrosionsskydd som består av applicering av en zinkpulvergrundfärg och pulvermålning som ger stötfångaren dess slutgiltiga utseende. Denna process genererar en stabil och säker konstruktion som klarar extrem offroadanvändning.

Stötfångaren har en del tillval som svängarmar där man kan montera dit ett reservhjul eller jeepdunk på. Dessa svängarmar finns för både vänster samt höger sida som tillval.

Produkten har 2st färdiga hål för att kunna använda hijacker lyft samt färdiga monteringshål för schackelfästen som vi har valt att lägga till i denna produkt utan extra kostnad.

Den solida stålkonstruktionen möjliggör fullt utnyttjande av stötfångaren på fältet. Stötfångaren förbättrar definitivt komforten vid terrängkörning, möjliggör för bekväm användning av vinschen, förbättrar säkerheten och ger bilen rätt karaktär med sitt utseende.

I uppsättningen hittar du alla nödvändiga tillbehör för montering tillsammans med strålkastarna. Som standard kommer denna stötfångare med monteringshål för bullbar. Alla F4X4 produkter är målade i mattsvart RAL 9005 som standard fin struktur.

Passar till följande bilmodell:

  • Toyota Hilux 2021+

Obs! Vinsch ingår ej utan måste köpas till.

I paketet medföljer:

  • 1st Offroad stötfångare bak för din Toyota Hilux 2021+
  • 2st Schackelfästen
  • Fri Frakt!

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.