Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Underkörningsskydd bränsletank 6mm alu Suzuki Jimny 2018+

  • 5 450 kr

Underkörningsskydd från F4X4 i 6mm aluminium till Suzuki Jimny 2018+. Skyddar bränsletanken på din bil. Snabb och fraktfri leverans till ombud.

20-30 dagar

Artikelnummer: OSC
Leverantör: F4X4

Skyddar bränsletanken på din Suzuki Jimny 2018+

Modellanpassat underkörningsskydd för bränsletanken i 2-delar från F4X4 i 6mm aluminium till Suzuki Jimny 2018+. Monteras under bilen för att skydda bränsletanken vid körning i terräng eller på sämre vägar där det finns en risk att man slår i något undertill. Produkten är laserskuren och sedan bockad av en CNC kantpress. Medföljer monteringsanvisning samt monteringsmaterial. Produkten är väl testad och fungerar mycket bra i terräng och är en billig försäkring ifall olyckan skulle vara framme.

Underkörningsskydd från F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

Passar till följande bilmodell:

  • Suzuki Jimny 2018+