Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Pedders EziFit Foam Strut HD Ford Ranger 2023+

 • 12 890 kr
 • 11 601 kr

2-pack Pedders EziFit Foam Strut Cell stötdämpare HD är den ultimata stötdämparen fram med förmonterade fjädrar till din Ford Ranger 2023+. Fri frakt!

Ca 4 v lev.

Artikelnummer: 807219L-807219R
Leverantör: Pedders

Pedders EziFit HD Komplett chassi kit fram till din Ford Ranger 2023+

De kraftiga kombinationspaketen TrakRyder EziFit fjäder och foamcellstötdämparna är designade, utvecklade och tillverkade för att ge exakt kontroll utan att kompromissa med komforten. Levereras som en komplett montering av matchade fjädringskomponenter, är kombinationspaketen TrakRyder EziFit fjäder och foamcellsstötdämpare lämpliga för alla typer av körförhållanden – vare sig det är för krävande terrängkörning eller enbart till och från arbetet. En av de tillagda fördelarna med dessa paket är att du kan välja din åkturupplevelse genom att välja den typ av spiralfjäder som bäst matchar dina körbehov. Ett val av Standard, Höjd eller Lastad körhöjd finns tillgänglig att beställa med olika paket.

Levereras som ett matchat set av förmonterade fjädringskomponenter inklusive Pedders TrakRyder foamcellsstötdämpare, Pedders TrakRyder kraftiga fjäder och Pedders TrakRyder fjäderbensfäste. Reducerad installationstid eftersom komponenterna levereras förmonterade och redo för direkt montering. Foamcellsstötdämparen TrakRyder ger större kylområden för att förbättra stötdämparens prestanda och hållbarhet genom att tillåta fullständig kontakt med oljan mellan både det inre och yttre höljet.

TrakRyder Foam Cell stötdämpare från Pedders Australien

Skumcell stötdämpare ger en större kyl area för att förbättra stötprestanda och hållbarhet genom att tillåta full oljekontakt med både det inre och det yttre höljet. Skumcellsteknologin som finns i Pedders TrakRyder stötdämpare eliminerar praktiskt taget alla hårda stötar genom att eliminera blandningen av olja och luft, vilket säkerställer optimal dämpningskontroll under alla förhållanden. Det 40mm hålet och kolven är mycket större än original dämparna och ger en dramatisk ökad körförbättring.

Pedder Australien

Pedders är Australiens nummer 1 tillverkare av ett omfattande utbud av produkter och tjänster för alla behov av upphängning, bromsning, bogsering, lastbärande, och styrning för att passa personbilar, 4X4, transportbilar, pickups samt racingbilar. För varje nytt chassi så utvecklar Pedders en integrerad och konstruerad fjädringslösning. Oavsett om det är OEM- kvalitetsreservdelar, prestandadelar eller personbilar eller tuff offroadfjädring är dem en av få tillverkare med en helhetslösning. 

Medan Pedders började som ett stötdämparföretag, är de idag unika genom att de erbjuder ett "system" som de designar, tillverkar, distribuerar och i Australien även installerar under Pedders varumärke.

Pedders spiralfjädrar

Spiralfjädrarna från Pedders är utav premiumvarianten och är tillverkade enligt ISO 9001 standard med en tolerans på endast +/-2 mm vid lasthöjd. Pedders fjädrar är helt enkelt oöverträffade när det kommer till hantering, fordonsutseende och prestanda.

Spiralfjäderdesign och tillverkning är ett hantverk som kräver strikt efterlevnad av en serie krävande procedurer, som alla är avgörande för slutproduktens prestanda. Fjäderhastigheten, eller styvheten måste anpassas till vikten av fordonet som det är utrustat med samt vikten av de andra fjädringskomponenterna och de hjul som bilen är utrustad med. Fjäderhastigheten styr också rullstyvheten, eller kroppsrullning.

Genom att minska mängden karossrullning minskar vi mängden med hjulbyten. Stora camberjusteringar kan drastiskt minska däckets kontaktyta med vägbanan, vilket begränsar fordonets hanterings potential under kurvtagning. Hanteringen av de flesta fordon förbättras avsevärt genom att öka den ursprungliga fjäderhastigheten till en optimal hastighet som maximerar däckets vidhäftning och minskar karossens rullning för bättre hantering. Att öka fjäderhastigheten utöver den optimala hastigheten  försämrar hanteringspotentialen när däcken börjar hoppa över gupp, vilket minskar greppet och säkerheten.

Vad innehåller satsen jag beställer?

 • 2x Pedders EziFit Foamcell dämpare med tillhörande fjädrar som är monterade och klara.
 • Fri Frakt!

Passar följande bilmodeller:

 • Ford Ranger P703 3.0 V6 2023+
 • På Wildtrack samt Tremor modeller höjs bilen fram med 25mm annars 50mm.

Vi rekommenderar att du gör en framvagnsinställning efter att ha installerat denna produkt då dina däck kommer att snedslitas annars. Kör bilen 2-3km innan du gör framvagnsinställningen.

Varför ska du välja Pedders EziFit?

 • Ökad säkerhet för dig och dina medtrafikanter!
 • Garanti: 2år
 • Bättre väghållning vid max last.
 • Bättre körkomfort vid max last.
 • All montering sker utan åverkan på karossen så produkten påverkar inte bilens garantier
 • Enkelt att montera
 • Monteringstid ca 3H
 • Vi erbjuder denna montering för 3000kr ex moms med hjulinställning hos oss i Enköping.

Youtube