Fri frakt till ombud! Klarna logo

Fälgar till Dodge RAM 2019+

Modellanpassade offroad fälgar till Dodge RAM 2019+ med bultcirkel 6/139,7 från bl.a. Delta 4X4 och Dirt A.T. Handla tryggt med Klarna & Swish. Fri frakt!

Fälgar offroad till Dodge Ram 2019+

Om du letar efter snygga offroad fälgar till din Dodge Ram 2019+, då finns det flera alternativ att välja mellan, inklusive fälgar från varumärkena Dirt A.T och American Outlaw.

En av de mest populära fälgarna från Dirt A.T är deras D05. Denna fälg har en robust och tuff design med djupa spår och kraftfulla kanter som ger din bil ett imponerande utseende. D05 är tillverkad av högkvalitativt aluminiummaterial, vilket gör den både lätt och stark nog för tuffa terrängförhållanden.

American Outlaw har också ett utbud av snygga offroad fälgar för Dodge Ram 2019+. En av deras mest eftertraktade fälgmodeller är A262 flatblack. Denna fälg har en klassisk design med fem ekrar och en svart finish som ger den en sofistikerad look. Trots sin eleganta design är A262-fälgen tillverkad av högkvalitativt material och är redo för terrängkörning.

En annan populär fälgmodell från Dirt A.T är D88. Denna fälg har en unik och robust design med en kombination av skarpa och mjuka kanter som ger den en tuff look. D88-fälgen är också tillverkad av högkvalitativt aluminiummaterial som ger den styrka och hållbarhet för tuffa terrängförhållanden.

Oavsett om du väljer fälgar från Dirt A.T eller American Outlaw, se till att välja en fälg som är designad för att klara av tuffa terrängförhållanden. Med rätt val av fälg kan du ta din Dodge Ram 2019+ till en helt ny nivå av stil och prestanda.