Fri frakt till ombud! Klarna logo

X-Power

Vi erbjuder ett brett sortiment av högpresterande vinschar från X-Power för ATV och UTV fordon. Handla tryggt med Klarna. Snabba och fraktfria leveranser.

X-Power Winsches

X-Power är ett varumärke av elektriska och hydrauliska vinschar som är designade i USA. Vi står för oöverträffad prestanda och våra produkter är baserade på en lång historia av tillverkning av tunga och hållbara produkter. Detta garanterar överlägsen kvalitet och säkerhet för dig som användare. Skapat av off-road-entusiaster kan du lita på att X-Power är kraftfulla och tillförlitliga nog att klara av den tuffaste behandlingen som kan utdelas. Dessutom har våra produkter diskbromsteknik som har dominerat fordonsindustrin under många år. Nu kan du också ha detta innovativa system i din vinsch, vilket ger en ökad säkerhet och bättre prestanda när du använder den. Beställ din X-Power vinsch idag för en garanterad pålitlig och kraftfull produkt som är designad för att möta dina behov av högpresterande vinschning!

Vi har alla en önskan inom oss att utforska världen och besöka nya platser. Off-road-entusiaster tar ofta utforskandet till en helt ny nivå genom att skapa nya vägar. Denna okända resa är spännande men kan också innebära en hel del utmaningar. Det är därför viktigt för off-road-entusiaster och alla fordonsägare att resa med självinrättningssystem som är säkra, tillförlitliga och enkla att använda vid oväntade hinder som Moder Natur kan kasta på oss.

X-Power varumärket föddes med en mission att utveckla och producera produkter som verkligen möter behoven hos off-road-entusiaster till ett rimligt pris. Våra produkter är designade för att vara tillförlitliga, ge extrem kraft och stöds av kundsupport för att ge dig förtroende att utforska det okända.

I år lanserar X-Power en ny generation, XP-Series, av vinschar och produkter. Denna nya XP-Series av vinschar tar dragkraften till en helt ny nivå för off-road-entusiaster som utforskar okända områden och ovanliga vägar. X-Power XP-serien av vinschar är utvecklade av vårt forsknings- och utvecklingsteam som är placerat i Portland Oregon med mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Dessa användare är inriktade på att utveckla produkter som matchar kraven hos off-road-entusiaster. Vi vet vad du vill ha för vi är rösten för kunden.

X-Power produkter genomgår tester i vår amerikanska testlabb och på våra fordon varje dag. Denna labb stöds av ytterligare testutrustning och testtekniker på vår fabrik. Allt detta testande ger oss förtroende att våra produkter kommer att vara tillförlitliga när de används under många år i extrema miljöer.

Vill du eller ditt företag bli återförsäljare utav våra X-Power Vinschar?

Vi på Lastatungt är stolta över att erbjuda företag möjligheten att bli en återförsäljare (ÅF) av våra högpresterande elektriska vinschar från X-Power. Genom att bli en del av vårt nätverk av ÅF kan ditt företag dra nytta av vår långa historia av tung och hållbar produktion, vilket ger dig tillgång till kvalitetsprodukter som är designade för att klara de mest krävande situationerna.

Som en ÅF för X-Power vinschar kommer ditt företag att dra nytta av en mängd olika fördelar, inklusive konkurrenskraftiga priser, högkvalitativ produktutbildning och support, tillgång till marknadsföringsmaterial och mycket mer. Vi har ett dedikerat team som arbetar för att stödja våra ÅF och säkerställa deras framgång.

Våra vinschar är speciellt utformade för att klara av tuffa terrängförhållanden och krävande applikationer, vilket gör dem till det perfekta valet för företag som arbetar inom områden som jordbruk, entreprenad, off-road, räddning och mer. Våra produkter är utrustade med den senaste tekniken, inklusive diskbromsteknik och automatisk linutmatning, vilket ger våra ÅF en produkt som är i framkant av branschen.

Vi på Lastatungt tror på att skapa starka och långvariga relationer med våra ÅF. Därför är det viktigt för oss att se till att våra ÅF har allt de behöver för att framgångsrikt sälja och marknadsföra våra produkter. Genom att bli en ÅF för X-Power vinschar får ditt företag tillgång till högkvalitativa produkter, konkurrenskraftiga priser och en dedikerad supportteam som arbetar för att stödja din verksamhet.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur du kan bli en ÅF för X-Power vinschar och dra nytta av våra högpresterande produkter och stöd. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och din verksamhet!