Fri frakt till ombud! Klarna logo

Vinschar 12-24V

Vi har en av marknadens bästa vinschar till din 4X4 bil, ATV / UTV / bärgningsfordon och trailer i olika prisklasser. Ta dig fram i terrängen även när däcken inte greppar längre! Vinschar och vinschtillbehör från X-Power i olika storlekar och styrka. 

Premiumvinschar från X-Power

X-Power vinschar är den ultimata lösningen för alla dina vinschbehov. Våra vinschar är tillverkade med precision och högkvalitativa material för att säkerställa överlägsen prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet. Vi är stolta över att erbjuda premiumprodukter som är designade för att klara av de tuffaste situationerna och de mest krävande applikationerna.

En av de främsta fördelarna med våra X-Power vinschar är att de är mycket kraftfulla och kan hantera tunga laster med lätthet. Med vår vinsch får du tillgång till den senaste tekniken, vilket ger dig en produkt som är i framkant av branschen. Våra produkter är baserade på en lång historia av tung och hållbar tillverkning och vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att du får en vinsch av högsta kvalitet.

X-Power vinschar är inte bara kraftfulla, de är också mycket tillförlitliga. Vi förstår att det är viktigt att ha en produkt som du kan lita på när det verkligen gäller. Våra vinschar är utformade för att klara av de tuffaste situationerna och ge dig den trygghet du behöver för att slutföra dina projekt framgångsrikt.

Utöver kraft och tillförlitlighet är säkerhet också en hög prioritet för oss på X-Power. Våra vinschar är utrustade med innovativ teknik, inklusive diskbromsteknik, vilket ger en ökad säkerhet och bättre prestanda när du använder din vinsch. Vi lägger stor vikt vid säkerhet och vi är stolta över att erbjuda produkter som ger dig den trygghet du behöver för att slutföra dina projekt säkert och effektivt.

Slutligen, X-Power vinschar är också mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika applikationer. Oavsett om du behöver dra upp tunga föremål, bogsera fordon eller använda din vinsch för att lyfta laster, så är våra produkter perfekta för dina behov. Vi har en mängd olika vinschar tillgängliga för olika applikationer och vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta produkten för dina specifika behov.

I sammanfattning är våra X-Power vinschar den ultimata lösningen för alla som söker en premiumvinsch. Våra produkter är kraftfulla, tillförlitliga, säkra och mångsidiga och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som kan hantera de mest krävande situationerna. Om du vill ha en vinsch av högsta kvalitet som du kan lita på, så är X-Power vinschar det självklara valet.

Skillnaden som gör att X-Power winsches är en bättre vinsch än konkurrenterna på marknaden:

 • Revolutionerande broms inbyggd i växelhuset "Håller motorn och trumman sval under långa drag".
 • Växelhuset kan roteras i 90-graders intervall för bästa åtkomst till kopplingen.
 • Motor med stor diameter, ger högre vajer hastighet och lägre strömförbrukning, för att skydda ditt fordonsbatteri vid vinschning.
 • Semi-automatisk koppling "Inkluderar exakt teknologi för fjäderstiftsengagemang".
 • Högpresterande motor förseglad för att hålla smuts och vatten ute. "Vattentät"
 • Trestegs planetväxelsystem "Ger effektiv vinschprestanda".
 • Flyttbart kontrollpaket "Förseglade kontaktorer".
 • 2,75 tum (70 mm) trumma "Överlägsen kabel-ytkontakt och snabba spolförmågor utan belastning".
 • Högsta kvalitén på lager och drev.
 • Varje XP-modell inkluderar en trådlös fjärrkontroll med litiumbatteri, och ett inbyggt EXTRA-LJUS uppladdningsbar LED-ficklampa och USB-laddning.
 • Garanti: 3-7år beroende på modell av vinsch.

ATV / UTV och trailervinschar från X-Power Winsches

X-Power erbjuder ett brett sortiment av högpresterande vinschar för ATV och UTV fordon. Våra vinschar är speciellt utformade för att klara av de tuffaste terrängförhållandena och de mest krävande applikationerna. Oavsett om du behöver dra upp tunga föremål, bogsera fordon eller använda din vinsch för att lyfta laster, så har vi produkterna för dig.

En av de främsta fördelarna med X-Power ATV och UTV vinschar är deras robusta konstruktion. Vi använder endast högkvalitativa material som är konstruerade för att klara av de tuffaste situationerna. Dessutom är våra produkter lätta att installera och använda, vilket gör dem till det perfekta valet för alla som söker en pålitlig vinsch för sitt ATV eller UTV fordon.

Våra ATV och UTV vinschar är också utrustade med den senaste tekniken för att ge dig överlägsen prestanda och säkerhet. Vi har utvecklat våra vinschar med en mängd olika funktioner, inklusive diskbromsteknik och automatisk lina utmatning, vilket ger dig en produkt som är i framkant av branschen. Dessutom är våra produkter utformade för att klara av de mest krävande situationerna och ge dig den trygghet du behöver när du är ute på dina äventyr.

X-Power ATV och UTV vinschar är också mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika applikationer. Oavsett om du behöver hjälp att dra upp en annan ATV eller UTV, eller om du behöver hjälp att lyfta tunga laster, så har våra produkter allt du behöver för att få jobbet gjort. Dessutom har vi flera olika storlekar och kapaciteter tillgängliga, så att du kan hitta den perfekta vinschen för dina specifika behov.

I sammanfattning är X-Power ATV och UTV vinschar det perfekta valet för alla som söker högpresterande, tillförlitliga och mångsidiga vinschar för sitt fordon. Våra produkter är utformade för att klara av de tuffaste situationerna och ge dig den trygghet du behöver när du är ute på dina äventyr. Beställ din X-Power ATV eller UTV vinsch idag och upplev själv varför våra produkter är så populära bland off-road entusiaster.

Hur monterar man fast sin vinsch?

1. Här är en grundläggande guide för att montera en vinsch:

 • Samla verktyg och material:
 • Vinsch med fäste och styrenhet
 • Skruvar, muttrar och brickor
 • Verktyg såsom skruvmejslar, nycklar, rörhållare och/eller hylsnyckelsats
 • En borr och metallborrar (om du behöver borra hål)
 • En hjälpreda för att assistera vid montering

2. Identifiera monteringsplatsen:
För ATV och UTV montering, hitta en lämplig plats på fordonets ram, vanligtvis framför fordonet. För en släpkärra eller bil, leta efter en stark och säker plats på fordonets chassi eller stötfångare.

3. Montera vinschfästet:
Om du använder ett fäste specifikt för ditt fordon, följ monteringsanvisningarna som medföljer. Om du måste borra hål för att montera fästet, mät och markera noggrant innan du borrar. Säkra fästet med skruvar, muttrar och brickor.

4. Montera vinschen på fästet:
Placera vinschen på fästet och säkra den med de medföljande skruvarna, muttrarna och brickorna. Se till att vinschen är ordentligt fastsatt.

5. Anslut styrenheten och kablage:
Följ din vinschs manual för att ansluta styrenheten och kablage. Du kanske måste ansluta en strömkälla, såsom batteriet på din ATV, UTV, släpkärra eller bil. Se till att alla kablar är ordentligt anslutna och skyddade från skador.

6.Testa vinschen:
Efter installationen är klar, se till att testa vinschen för att säkerställa att den fungerar korrekt. Följ instruktionerna i din manual för att testa vinschen och bekanta dig med dess funktioner och säkerhetsföreskrifter.

Observera att denna guide är generell, och din X-Power vinsch kan ha specifika monteringskrav. Konsultera din vinschs manual för detaljerade anvisningar och säkerhetsföreskrifter innan du påbörjar monteringen.

Vill du eller ditt företag bli återförsäljare utav våra X-Power Vinschar?

Vi på Lastatungt är stolta över att erbjuda företag möjligheten att bli en återförsäljare (ÅF) av våra högpresterande elektriska vinschar från X-Power. Genom att bli en del av vårt nätverk av ÅF kan ditt företag dra nytta av vår långa historia av tung och hållbar produktion, vilket ger dig tillgång till kvalitetsprodukter som är designade för att klara de mest krävande situationerna.

Som en ÅF för X-Power vinschar kommer ditt företag att dra nytta av en mängd olika fördelar, inklusive konkurrenskraftiga priser, högkvalitativ produktutbildning och support, tillgång till marknadsföringsmaterial och mycket mer. Vi har ett dedikerat team som arbetar för att stödja våra ÅF och säkerställa deras framgång.

Våra vinschar är speciellt utformade för att klara av tuffa terrängförhållanden och krävande applikationer, vilket gör dem till det perfekta valet för företag som arbetar inom områden som jordbruk, entreprenad, off-road, räddning och mer. Våra produkter är utrustade med den senaste tekniken, inklusive diskbromsteknik och automatisk linautmatning, vilket ger våra ÅF en produkt som är i framkant av branschen.

Vi på Lastatungt tror på att skapa starka och långvariga relationer med våra ÅF. Därför är det viktigt för oss att se till att våra ÅF har allt de behöver för att framgångsrikt sälja och marknadsföra våra produkter. Genom att bli en ÅF för X-Power vinschar får ditt företag tillgång till högkvalitativa produkter, konkurrenskraftiga priser och en dedikerad supportteam som arbetar för att stödja din verksamhet.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur du kan bli en ÅF för X-Power vinschar och dra nytta av våra högpresterande produkter och stöd. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och din verksamhet!

Välj rätt vinsch till ditt fordon.

När det gäller att välja rätt vinsch för ditt fordon kan det vara en utmaning att navigera bland de många alternativen på marknaden. X-Power Winsches erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och pålitliga vinschar som är utformade för att möta alla dina behov, oavsett om det gäller terrängkörning, fritidsaktiviteter eller professionellt bruk. I denna guide kommer vi att ge dig de bästa tipsen för att välja rätt X-Power vinsch för ditt fordon och ge dig den trygghet och prestanda du behöver.

1. Förstå ditt fordon och användningsområde:
Innan du väljer en vinsch är det viktigt att förstå ditt fordon och dess användningsområde. Vissa fordon är mer lämpade för tunga uppgifter och kräver en kraftigare vinsch, medan andra kanske bara behöver en lättare modell. Tänk på vilka typer av terräng du kommer att köra i, hur mycket last du kommer att bära och vilka slags uppgifter vinschen kommer att användas för.

2. Välj rätt dragkapacitet:
En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en vinsch är dess dragkapacitet. Generellt sett bör du välja en vinsch med en dragkapacitet som är minst 1,5 gånger fordonets totalvikt. X-Power Winsches erbjuder vinschar med dragkapacitet som sträcker sig från 2 000 till 18 000 pund, vilket gör det enkelt att hitta en vinsch som passar ditt fordon och dina behov.

3. El- eller hydraulisk vinsch:
X-Power Winsches erbjuder både elektriska och hydrauliska vinschar. Elektriska vinschar är ofta mer populära för fritidsbruk och mindre fordon, medan hydrauliska vinschar är mer lämpade för tunga och professionella användningsområden. Tänk på dina krav och vilken typ av vinsch som passar bäst för dina behov.

4. Vajerlängd och typ:
Vajerlängd och typ är också viktiga faktorer att överväga. X-Power Winsches erbjuder vinschar med både stål- och syntetiska vajrar / linor, samt olika kabellängder. Stålkablar är mer slitstarka och tål högre belastning, medan syntetiska linor är lättare och minskar risken för skador om de skulle brista. Välj en typ och längd som passar dina användningsbehov.

5. Tillbehör och montering:
För att få ut det mesta av din X-Power vinsch bör du också överväga vilka tillbehör och monteringsalternativ som passar dina behov. X-Power erbjuder en rad olika tillbehör, såsom fjärrkontroller, pulleyblock och fästen, somkan förbättra användarupplevelsen och öka vinschens funktionalitet. När det gäller montering, se till att välja en vinsch som är kompatibel med ditt fordon och överväg att investera i en robust och säker vinschfäste som passar dina behov.

6. Garanti och support:
När du investerar i en X-Power vinsch är det viktigt att ta hänsyn till garantin och supporten som följer med produkten. X-Power Winsches är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, men det är alltid bra att veta att du har tillgång till professionell support och en solid garanti om något skulle hända med din vinsch. Se till att kontrollera garantivillkoren och hur du kan få hjälp om du behöver det.

Sammanfattning:
Att välja rätt vinsch för ditt fordon kan vara en utmaning, men genom att överväga faktorer som dragkapacitet, användningsområde, kabellängd och typ, samt tillbehör och montering, kan du säkerställa att du hittar den perfekta X-Power vinschen för dina behov. Kom ihåg att även ta hänsyn till garantin och supporten som erbjuds av X-Power, så att du kan känna dig trygg och säker med ditt köp. Med rätt vinsch från X-Power Winsches kommer du att vara väl förberedd för alla situationer och utmaningar som väntar på dina äventyr.