Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Vinschar 12-24V

Vinsch till din 4X4 bil, ATV och trailer i olika prisklasser. Ta dig fram i terrängen även när däcken inte greppar längre! Vinschar och vinschtillbehör från Warrior Winches & Ironman i olika storlekar och styrka.

Warrior Winches

Warrior Winsches grundades när Jeff började importera generiska vinschar till UK 2004. Ganska snabbt upptäckte han att det mesta av konkurrensen också kom från fabriker i Kina och att kvalitén varierade mycket. Under åren som gått har Warrior Winches gått från att sälja fabriksutvecklade vinschar till att idag endast arbeta med produkter som utvecklats av oss själva. Kvalitén är det som vi ständigt arbetar med och som vi är väldigt stolta över. Den delen, ihop med att våra vinschar kommer med mycket extrafunktioner som standard har gjort oss till en av de största vinschtillverkarna i Europa.

Idag används våra vinschar globalt och Europa är vår största marknad. Vi säljer våra vinschar och tillbehör genom återförsäljare och OEM-tillverkare och de används idag av de största bärgningsföretagen, de flesta trailertillverkarna och flertalet försvarsmakter. Detta ser vi som ett kvitto på vår kvalité.

Vårt sortiment har också utvecklats under åren. Idag täcker våra modeller in de flesta av behoven som våra kunder och användare kan tänkas behöva - oavsett om det är för tävlingsbruk eller kommersiellt. Vi har också breddat modellutbudet till att innefatta både lågspänning, högspänning och hydraulik. Vi kan, som en av få tillverkare, anpassa våra modeller så att de passar din applikation - oavsett vilket antal du behöver. Vi är ofta med våra kunder i utvecklingsfasen av deras produkt för att säkerställa att vinschen lever upp till deras krav och passar deras behov.

Som kund och användare av en Warrior vill vi att din upplevelse ska vara enkel och smidig. Det är därför våra vinschar kommer färdiga att användas likväl att du kommer direkt till oss om du ringer.

Från starten 2004 som ett en-mansföretag i England till dagens globala organisation har vi alltid gjort vårt bästa för att vara ärliga, engagerade och för att överträffa kundernas förväntningar. Vårt mål är att vara erkända som den främsta vinschtillverkaren med de bästa produkterna och samtidigt ge kunder och användare en fantastisk upplevelse. Vi är skyldiga våra kunder och distributörer - oavsett var i världen ni finns - ett stort tack för vår fantastiska resa och för att ni fortsätter utveckla både oss, våra produkter och vår historia.

Ironman 4X4 Vinsch

Under åren har Ironman 4×4 lagt ner mycket tid på att utveckla och förbättra sitt utbud av vinschar. Med de enda vinscharna på marknaden som kommer från fabriken med en ventilation på motorn samt många andra klassledande funktioner. Lämna aldrig hemmet igen utan tryggheten och sinnesfriden som erbjuds av en Ironman 4×4 Monster Winch. 

Ta dig ur en knepig situation med Ironman 4x4 Monster Winches. Vinschen är ett av de mest effektiva bärgningsverktygen du kan ha, 12V-vinscharna är perfekta för att dra din 4x4 ur en myr, uppför en kulle eller genom en sektion som inte är säker att köra. Behöver ett fallet träd flyttas? Din Ironman 4x4-vinsch kan också hjälpa till med det tillsammans med andra stora hinder på din väg. Kolla in vårat utbud av vinschar från Ironman 4X4.

Premiumvinschar Samurai & Predator från Warrior Winches

I denna kategori finns våra vinschar utvecklade för den professionella marknaden. Dessa vinschar används idag av de största trailertillverkarna i Europa samt flertalet bärgningsbolag, försvarsmakter, ombyggare och OEM-tillverkare.

De är perfekta för en mängd olika applikationer där det behövs kvalité, utlovad prestanda och valmöjligheter. Framträdande features bland dessa vinschar är bl.a. motorer med dubbla kapslingar och med mässingsbeslag, kraftfulla vattentäta kontaktorer, dubbelkapslade trummor på underhållsfria lager samt tystgående och effektiva planetväxlar i stål.
Till dessa kraftfulla vinschar finns en stor mängd lika kraftfulla tillbehör.

ATV / UTV och trailervinschar

Warrior Winches Ninja-serie är perfekt för ATV:er och UTV:er samt mindre båttrailer, maskintrailer och biltransportsläp. Ninja-modellerna har starka elmotorer med broms som orkar hålla emot vikten samt både Heavy Duty stålväxlar och koppling. Serien är dessutom försedd med vattentäta kontaktorer som garanterar den ultimata prestandan och pålitligheten. Warrior´s Ninja-serie har också en förstärkt ståltrumma för att möjliggöra för syntetiskt rep. Alla modeller har en vattentät 4-pins kontakt som kan kompletteras med en trådlös plug-and-play fjärrkontroll.