Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Sänkningssats Mercedes Citan 2022+

  • 3 690 kr

Komplett sats med sänkfjädrar från MAD Suspension Systems till din Mercedes Citan 2022+. Snabb och fraktfri leverans!

3 veckor

Artikelnummer: VV-092239
Leverantör: MAD Suspension Systems

Exklusiv sänkningssats till Mercedes Citan 2022+

Förvandla din Mercedes Citan 2022+ med en komplett sänkningssats från MAD, som inkluderar högkvalitativa sänkfjädrar för både fram- och bakaxel. Denna sats sänker din bil med 30mm fram och 45mm bak, vilket ger den ett elegant och sportigt utseende samt förbättrar väghållningen avsevärt.

MAD är kända för sina väl beprövade produkter, och denna sänkningssats är inget undantag. Den är utformad för att inte påverka bilens övriga delar eller garantier, vilket innebär att du kan njuta av de fördelar som sänkning medför utan att oroa dig för eventuella negativa konsekvenser.

En av de största fördelarna med att sänka din Mercedes Citan 2022+ är den förbättrade väghållningen. Den lägre tyngdpunkten som uppnås genom sänkning ger bättre stabilitet och balans i kurvor och vid högre hastigheter. Dessutom förbättras bilens aerodynamik och du kan uppleva en något lägre bränsleförbrukning.

Efter att ha monterat denna sänkningssats rekommenderar vi att du utför en 4-hjulsinställning för att säkerställa optimal prestanda och för att undvika onödig slitage på däcken. Detta kommer att garantera att din Mercedes Citan 2022+ fortsätter att köra smidigt och att du får ut det mesta av din investering.

Investera i MAD:s kompletta sänkningssats för Mercedes Citan 2022+ och upplev en kombination av snyggt utseende och förbättrad väghållning som kommer att ge dig en förstklassig körupplevelse.

Passar följande bilmodeller nedan:

  • Mercedes Citan 2022+ Diesel

Monteringssystem: 8

MADs fjädringssystem är till för att kompensera olika lastvikter och att stötta & hjälpa bilens original fjädersystem så att man bibehåller säkerhet och komfort även vid max tillåten last. Fjädringarna höjer aldrig den max tillåtna lastvikten för bilen.

Varför ska du välja MADs fjädringssystem?

  • Ökad säkerhet för dig och dina medtrafikanter!
  • Bättre väghållning vid max last.
  • All montering sker utan åverkan på karossen så produkten påverkar inte bilens garantier
  • Monteringstid ca 5h
  • Vi erbjuder denna montering för 5000kr ex moms ink 4-hjulsinställning

Alla bilder är universal för respektive monteringssystem. Utseende på fjädrar, bälgar och fästen kan skilja sig en del ifrån de bilder som finns men de passar alltid den bil satsen avser.