Fri frakt till ombud! Klarna logo

Underkörningsskydd motor / kylare / framdiff Toyota Hilux 2021+

  • 5 845 kr

Underkörningsskydd för motor/kylare/framdiff för Toyota Hilux 2021+. Handla tryggt med Klarna. Snabb och fraktfri leverans till ombud!


4-6 dagar

Artikelnummer: 4263
Leverantör: HC
Vi rekommenderar

Underkörningsskydd motor/kylare/framdiff Toyota Hilux 2021+

Skyddar motor/kylare/framdiff på din Toyota Hilux 2021+. Med detta underkörningsskydd som är modellanpassat för din Toyota Hilux 2021+ så tar du dig fram i sämre terräng när det finns en chans att din bil kommer att kunna skadas av något som sticker upp ur marken. tillgängligt i både aluminium och pulverlackerat stål. Paketet inkluderar robust skydd för fordonets mest kritiska delar. Alla komponenter är designade för enkel montering, utan behov av borrning eller svetsning.

Underkörningsskydden i stål är blästrade och pulverlackerade med tvålagersteknik och en struktur med klass 5 rostskyddsprimer.

Aluminiumversion:

  • Tillverkad av 6 mm tjockt strukturellt aluminiumplåt.
  • Total vikt: 7.9kg

Stålversion:

  • Tillverkad av 4 mm tjockt strukturellt pulverlackerat stål.
  • Tillgänglig i färgerna svart och röd.
  • Total vikt: ca 16.2kg

Alla versionerna är anpassade för Toyota Hilux 2021+ och monteras i fabrikshålen i bilens ram med de ursprungliga skruvarna.

Detta underkörningsskyddspaket erbjuder ett omfattande skydd och är en vital investering för att säkerställa din Toyota Hilux 2021+ är skyddad och klar för alla typer av terrängkörning.

Vi utför även montering av denna produkt hos oss i Enköping.