Fri frakt till ombud! Klarna logo

Underkörningsskydd fördelningslådan Ford Ranger 2023+

  • 4 335 kr

Underkörningsskydd för bränsletanken till Ford Ranger 2023+. Handla tryggt med Klarna. Snabb och fraktfri leverans till ombud!


4-6 dagar

Artikelnummer: 4256
Leverantör: HC

Underkörningsskydd fördelningslådan till Ford Ranger 2023+

Skyddar fördelningslådan på nya Ford Ranger 2023+. Med detta underkörningsskydd som är modellanpassat för din Ford Ranger 2023+ så tar du dig fram i sämre terräng när det finns en chans att din bil kommer att kunna skadas av något som sticker upp ur marken. tillgängligt i både aluminium och pulverlackerat stål. Paketet inkluderar robust skydd för fordonets mest kritiska delar. Alla komponenter är designade för enkel montering, utan behov av borrning eller svetsning. Skyddet har dessutom ytterligare upptagna hål för att förhindra leransamlingar och överhättning utav reduktionsväxeln.

Underkörningsskydden i stål är blästrade och pulverlackerade med tvålagersteknik och en struktur med klass 5 rostskyddsprimer.

Aluminiumversion:

  • Tillverkad av 6 mm tjockt strukturellt aluminiumplåt.
  • Total vikt: 5.1kg

Stålversion:

  • Tillverkad av 4 mm tjockt strukturellt pulverlackerat stål.
  • Tillgänglig i färgerna svart och röd.
  • Total vikt: ca 9.3kg

Alla versionerna är anpassade för motorversionen 2.0D / 3.0d / 2.3D och monteras i fabrikshålen i bilens ram med de ursprungliga skruvarna.

Detta underkörningsskyddspaket erbjuder ett omfattande skydd och är en vital investering för att säkerställa din Ford Ranger 2023+ är skyddad och klar för alla typer av terrängkörning.

Vi utför även montering av denna produkt hos oss i Enköping.